Septembrie 13, 2023
MTV VMAs 2023, cel mai bine îmbrăcate vedete pe covorul roz. Au impresionat cu ținutele glam
La MTV VMAs 2023, moda a fost cel puțin la fel de impresionantă ca muzica. Divele din showbiz au făcut spectacol pe covorul roșu. Iată care au fost cele mai elegante staruri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În primul rând, seara i-a aparținut lui Taylor Swift marți la MTV Video Music Awards.

Taylor Swift, Getty (1) jpg 

Cântăreața a câștigat la nouă dintre cele 11 categorii la care a fost nominalizată - inclusiv Artistul Anului - în cadrul evenimentului anual MTV VMAs 2023, care a avut loc la Prudential Center din Newark, New Jersey, scrie okmagazine.ro

Cântăreața și textiera în vârstă de 33 de ani a câștigat Albumul anului pentru ”Midnights and Show of the Summer”, pe lângă faptul că a luat acasă șase premii pentru videoclipul și piesa Anti-Hero. La toate astea, se adaugă și faptul că este extrem de frumoasă, suplă și elegantă.

Vedeta a impresionat pe covorul roz cu o rochie neagră, asimetrică, de la Atelier Versace, iar strălucirea i-a fost asigurată de bijuteriile statement, lanțuri strălucitoare și diamante de la Anita Ko, Maria Tash și Joseph Saidian and Sons.

Taylor Swift, Getty 

Taylor Swift, Getty 

Senzuala Selena Gomez a ales roșul aprins pentru seara sa specială de la MTV VMAs 2023.

Selena Gomez, Getty

Selena Gomez, Getty  

Artista a arătat mai bine ca niciodată în ținuta Oscar de la Renta decupată și decoltată, care i-a evidențiat silueta voluptoasă și sexy. Bijuteriile cu diamante de la Giardini Segreti i-au finisat look-ul prețios.

Olivia Rodrigo la MTV VMAs 2023 a făcut senzație cu o atitudine super senzuală, într-o rochie lungă, argintie și strălucitoare, cu spatele gol. Diva brunetă a fost un amestec adorabil de sexy și ingenuu.

Olivia Rodrigo, Getty  

Olivia Rodrigo, Getty  

Mult mai agresive în atitudine, și ele sunt starurile care s-au remarcat vestimentar la MTV VMAs 2023. Cardi B și Megan Thee Stallion. Au optat pentru rochii mulate și atitudine de vampe pe deja celebrul covor roz, unde s-au aglomerat vedetele marți seara.

 Cardi B, Getty  

 Cardi B, Getty  

 Cardi B, Getty  

Mult mai diafana Kelsea Ballerini a impresionat într-o rochie lungă și roșie, la brațul partenerului său Chase Stokes. Blondina a avut o atitudine adorabilă, de ”sunt sexy și o știu”.

Kelsea Ballerini, Getty 

Chase Stokes and Kelsea Ballerini, Getty 

Să nu o uităm pe Shakira, care a fost o bombă sexy pe covorul roz de la MTV VMAs 2023.

Shakira, Getty  

Shakira, Getty  

Laureată a premiului Video Vanguard de anul acesta a arătat splendid într-o ținută aurie de la  Atelier Versace, care i-a flatat silueta voluptoasă. Shakira pare că și-a revenit după despărțirea de Pique și se simte în elementul său în SUA.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5861120223999