Martie 14, 2024
Motivul real pentru care Andreea Raicu nu are copii și nu s-a căsătorit, până la 46 de ani: „Sper să nu fiu înțeleasă greșit”
La vârsta de 46 de ani, viața lui Andreea Raicu s-a dovedit a fi un amalgam de experiențe diverse și surprize, fie ele pozitive sau negative. Parcursul ei a fost presărat cu succese notabile, dar și cu momente de dezamăgire și nerealizare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cunoscută anterior drept o personalitate prominentă în televiziune, Andreea Raicu s-a transformat în prezent într-un influencer și antreprenor. Într-o postare recentă pe blogul personal, a dezvăluit motivul pentru care nu este căsătorită și nu are copii.

„Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit. Îmi doresc să am o relație și un partener, însă nu sunt dispusă să-mi sacrific propria identitate pentru a menține o relație, mai ales acum, când m-am regăsit pe mine însămi. Îmi doresc o relație bazată pe dorință, nu pe necesitate sau lipsuri interioare”, a explicat ea, subliniind că este întrebată adesea de ce nu este căsătorită și nu are copii, scrie click.ro

Andreea Raicu joins BR’s Startup Path - Business Review

Andreea Raicu are o viața frumoasă, chiar și necăsătorită

„Am construit o viață frumoasă prin muncă asiduă, și nu mă refer doar la aspectul profesional. Cred că pentru prima dată simt că am atins un echilibru deplin în viața mea, mă simt liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de toate trăirile mele, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute, inevitabile în existența fiecăruia”, a adăugat ea.

Totuși, Andreea este deschisă la posibilitatea de a schimba direcția vieții sale. „Ce ar putea să mă determine să îmi reevaluez alegerile? Un partener care să aducă valoare suplimentară vieții mele, să o îmbogățească în moduri noi și fascinante. REPER: Nu căutarea unei fericiri pe care eu nu mi-o pot oferi singură.

Andreea Raicu : r/barelegs

Nu un copil pe care să-l îngrijesc, să-l salvez sau să-l transform în cineva mai bun. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mai adopt roluri de salvator, terapeut, asistentă sau mamă permanentă, pe care le-am jucat ani de-a rândul”, a subliniat Andreea Raicu.

De-a lungul timpului, Andreea Raicu a avut relații cu personalități cunoscute precum Cristi Chivu, Tudor Chirilă, Horia Tecău sau Tudor Vasile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.6108882427216