Aprilie 25, 2024
Eminem, 16 ani de abstinență. Nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise: "Suntem mândri de tine", i-au scris fanii

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe lângă faptul că e și acum, la 51 de ani, unul dintre cei mai îndrăgiți și relevanți rapperi din lume, Eminem a bifat zilele trecute o mare reușită personală. Artistul a sărbătorit 16 ani de când e "curat", adică de când nu și-a mai găsit refugiul în alcool sau alte substanțe, scrie profm.ro

Eminem a postat pe Instagram o poză în care ține în palmă o monedă pe care scrie 16, un simbol acordat pentru cei 16 ani în care a stat departe de lucrurile care i-au creat probleme în trecut. Nu a lăsat nicio descriere în dreptul imaginii, însă toată lumea și-a dat seama despre ce e vorba și comentariile de susținere au curs. "Suntem cu toții atât de mândri de tine"; "Cea mai bună postare din ultimul timp"; "Sunt fericit pentru tine, continuă să ne inspiri!", i-au scris admiratorii. Și un mesaj de la fratele lui mai mic, Nathan, s-a strecurat. Acesta i-a spus că îi este cel mai bun mentor și cea mai bună influență.

Eminem Shows Off His 16-Year Sobriety Chip After Near-Fatal 2007 Overdose |  Bored Panda

Eminem, pe numele lui real Marshall Mathers, a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre abuzul de substanțe și despre cum a fost dependent de alcool, de droguri sau de pastile de durere.

"Dependența mea a luat formă la începutul acelui prim album. Nu am luat nimic 'greu' până când n-am devenit faimos. Experimentam. Nu aveam un drog preferat. Dar când am mers în turneu și oamenii îți dădeau droguri gratis ... Am reușit să mă abțin o scurtă perioadă, apoi mi-a plăcut prea mult și nu am știut cum să mă mai opresc", scria el într-un eseu personal în publicația XXL, în 2022.

Eminem celebrates 16 years of sobriety with a new recovery chip: 'So proud  of you' : r/Music



citeste și
SQL exec time = 1.2925631999969