August 07, 2023
Meghan Markle, cu accesorii de peste 10.000 de dolari de ziua ei de naștere. Ducesa a sărbătorit la un restaurant de lux
Meghan Markle a împlinit 42 de ani. Ducesa de Sussex și-a sărbătorit în avans ziua de naștere, alături de soțul ei, Prințul Harry.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi au ieșit în oraș, joi seară, aceasta fiind prima apariție publică a ducilor din ultimele luni. Meghan și Harry au fost văzuți bine dispuși, zâmbind și simțindu-se bine, în timp ce au fost fotografiați părăsind unul dintre cele mai celebre restaurante din Montecito, Tre Lune, scrie Unica.ro.

Cât costă ținuta aleasă de Meghan Markle pentru ziua ei de naștere

Ducesa de Sussex a arătat superb într-o rochie fără mâneci, în dungi orizontale alb-negru, marca Posse, care costă, potrivit DailyMail, 240 de dolari. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu geanta ei prefarată Cult Gaia, care se găsește la prețul de 430 de dolari și sandale negre.

Pe de altă parte, Prințul Harry a ales să poarte o cămașă albă de in și pantaloni albi, conform pozelor obținute de Daily Mail.

În ceea ce privește bijuteriile purtate în acea seară, Meghan a optat pentru o pereche de cercei cu cerc de aur, precum și câteva brățări pe care și le-a pus la aceeași mână, adăugând puțină strălucire ținutei sale.

Printre acestea s-a aflat și brățara favorită a ducesei, Cartier Love, în valoare de 5.427 dolari și ceea ce părea a fi brățara Jennifer Meyer Gold Mini Bezel Tennis, în valoare de 4.745 dolari.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52447533607483