Aprilie 03, 2024
Mariah Carey, spectaculoasă și sexy la aniversarea a 55 de ani! A sărbătorit în rochie mini
Autoarea hitului Fantasy și-a înnebunit fanii cu look-ul său de tinerică, deși se afla în plină aniversare a unei vârste mai degrabă serioase: 55 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mai sexy și mai voluptoasă ca oricând, artista celebră pentru hitul său ”All I want for Christmas is you” și-a revenit complet din punct de vedere al siluetei, după ce câțiva ani a avut mai multe kilograme în plus. Oricum acestea n-au deranjat-o prea tare, căci Mariah Carey nu renunță la fustele scurte, indiferent cât de groase sau subțiri îi sunt picioarele.

Când e vorba de divă, nu ne putem referi doar la O ZI de naștere, ci la un carusel de evenimente care îi marchează aniversarea, scrie okmagazine.ro

Cântăreața a împlinit recent 55 de ani, ocazie cu care a fost vizibilă în spațiul virtual și a făcut o paradă de ținute demne de o sărbătorită!

Mariah Carey a impresionat anume într-o rochie cu paiete, foarte scurtă. Artista arată fenomenal la 55 de ani: este suplă, voluptoasă, provocatoare și tânără.

Nu zicem nu, sigur că nu sunt excluse corecțiile estetice, însă rezultatul este fabulos.

Mariah Carey, Instagram PNG 

Ca să dea startul petrecerii, a postat anterior o fotografie de pe un iaht, unde este vizibil cât de fericită e. Mariah poartă tot o rochie sclipitoare, albastră, de data aceasta.

Mariah Insta jpg 

Într-o declarație pe care a dat-o cu ocazia altei zile de naștere, diva a mărturisit: ”Eu nu am zile, am aniversări. Și am observat că oamenii care decid să nu aibă zile de naștere, pur și simplu nu le au”. Așadar, ea preferă o celebrare mai extinsă, mai plină de sevă și semnificații.

Căci nimic nu e simplu, când vine vorba de divă.

Cel mai recent, a avut o apariție publică spectaculoasă la Premiile Grammy din februarie 2024. Aici Mariah Carey a urcat pe scenă și i-a acordat trofeul lui Miley Cyrus pentru ”Cel mai bun artist pop”. Preferința artistei pentru glam este evidentă, căci și cu această ocazie a fost strălucitoare și răvășitoare!

Mariah Carey, Grammy, GettyImages jpg 

Mariah Carey, Getty 

Mariah Carey, Getty



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.42409110069275