Februarie 09, 2023
Loredana Groza, schimbare de look neașteptată. Cum arată cu părul portocaliu
Loredana Groza este într-un continuu proces de reinventare. De data aceasta, artista și-a făcut o schimbare de look, care a fost pe gustul admiratorilor ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Loredana și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu un look nou. Artista a apărut cu părul portocaliu, fără să specifice însă dacă este doar o perucă sau chiar s-a vopsit în această nuanță stridentă, scrie perfecte.ro

“Frumoasă”.

“Interesantă culoare!”

“E foarte bună culoarea părului, ți se potrivește foarte bine”.

“Tu ești precum vinul, de ce trece timpul devii mai prețioasă”.

  

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

Loredana a primit o mulțime de complimente și pentru ținuta afișată. Cântăreața a pozat într-o superbă rochie albastră cu motive florale și botine în același stil.

“Nu știu unde să mă uit și ce să admir mai întâi... culoarea părului sau rochia. Ești fantastică!”, i-a mai spus o admiratoare.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

 

Loredana stârnește însă o mulțime de controverse cu imaginile editate pe care le postează. Fanii și-ar dori să nu mai folosească atâtea filtre de înfrumusețare.

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană  

“Ai rupt face app-ul!”, “Cred că fotograful a avut de lucru mult cu editarea pozei.”, i-au comentat fanii la o postare recentă.

Un admirator și-a exprimat dorința de a o  vedea pe Loredana la Survivor, emisiune unde vedetele își arată adevărata față, fără machiaje și editări. 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2502853870392