Iunie 04, 2024
Lady Gaga ar fi însărcinată şi aşteaptă primul copil cu Michael Polanski

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lady Gaga este suspectată că ar fi însărcinată. Acest lucru este relatat de The Sun, care a avut la dispoziție fotografii cu cântăreața de la nunta surorii sale. Cântăreața în vârstă de 38 de ani este fotografiată într-o mini-rochie neagră din plasă, sub care i se vede burtica rotunjită.

Леди Гага и Майкл Полански/Фото: ladygaga/Instagram*

Interesant este că Lady Gaga iese rar în public în ultima vreme: a apărut în public o singură dată, participând la premiera filmului-concert Gaga Chromatica Ball, difuzat pe HBO. La eveniment a apărut într-o rochie, care era o construcție complexă: tabloidele occidentale au sugerat deja că în acest fel cântăreața a vrut să ascundă sarcina.

Lady Gaga attends 'Chromatica Ball' Los Angeles premiere wearing a 'car  part'

Lady Gaga rocks a CAR PART in edgy ensemble at the premiere of HBO's Gaga  Chromatica Ball in LA but can't name what it is: 'I'm not a mechanic' |  Daily Mail

Zvonurile despre sarcină au fost alimentate de un inel cu o piatră mare pe degetul lui Lady Gaga. Din 2020, ea se întâlnește cu Michael Polanski, iar din 2021, zvonurile despre logodna lor au apărut constant pe internet. Potrivit unor surse din interior care citează prieteni ai cântăreței, Lady Gaga vrea ca relația ei cu Michael Polanski, în vârstă de 46 de ani, să devină cu adevărat serioasă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86724758148193