Aprilie 01, 2024
La aniversarea de 65 de ani, Ludmila Balan a lansat o melodie nouă!
Tanti Ludmila, mama lui Dan Bălan, a împlinit 65 de ani. Cu ocazia aniversării sale, cunoscuta interpretă a lansat o nouă melodie, în colaborare cu naistul Cezar Ciucium, la Radio Moldova, în direct.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Melodia se numește „Undeva”. Premiera noii piese cântată de Ludmila Bălan și „Cezarmonic” a avut loc în ajunul zilei sale de naștere, cu ocazia unui interviu pentru „Radio Moldova”.

„Mă mândresc cu anii pe care îi am, e o bogăție”, a spus „Tanti Ludmila”, la emisiune. „Eu mâine împlinesc 65 de ani”, a adăugat celebra cântreață.

Ea a povestit că a început să primească urări mai devreme, pentru că data nașterii sale este trecută greșit în Wikipedia. Cântăreața a mai spus că era cât pe ce să nu ajungă la emisiune, pentru că a muncit toată noaptea la finisarea noii piese, pentru a fi gata cu ocaza aniversării, ca un cadou pentru fani, scrie evz.ro

Ludmila Bălan își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Cu ce mesaj  emoționant a surprins-o Dan

Colaborare cu un naist de excepție

„Sunt foarte fericită că am reușit să realizez visul lui Cezar. El de mult timp, poate chiar din copilărie, are un vis, să apară pe scenă ca un interpret. De ce zic și ca interpet, vocat, pntru că el pe scenă a fost de multe ori, dar numai ca naiul. Pentru că el este naist virtuoz, el a luat multe premii la concursuri prestigioase, eu știu chiar marele Gheorghe Zamfir i-a înmânat marele premiul trofeul, la festivalul din România.

Și noi în această piesă am vrut să sune și naiul, care mie îmi place foarte mult, și să ne cânte și cu vocea, pentru că are o voce foarte frumoasă și plăcută”, a mai spus „Tanti Ludmila”.

Ludmila Bălan, fericită la 65 de ani că mama ei trăiește

Întrebată unde este acel „Undeva” care înseamnă acasă, Ludmila Balan a spus: „Undeva pentru mine este în sânul familiei, familia este totul. Poți să ai bogățiile de pe lume, succesul cel mai mare, dar dacă nu ai căminul familiei care să te susțină și un cuib în care să fie mereu cald și în care ești așteptată eu cred că degeaba trăiești”.

„Și mâine vom fi cu familia, de ziua mea, mama este lângă mine și eu sunt un copil fericit, pentru că atât timp cât ai cui spune «mamă» mai ești copil, și asta e fericire enormă”, a mai spus interpreta.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65301847457886