Martie 20, 2024
Kylie Minogue, fericita pentru ca nu are o relatie. Se bucura de libertatea de a fi singura
Cantareata australiana a marturisit intr-un interviu ca se bucura de libertatea de a fi singura.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista in varsta de 56 de ani si-a dezvaluit viziunea asupra iubirii intr-un interviu recent pentru The Mirror inainte de a aparitia la BRIT Awards.

„Ei bine, sunt singura si ma bucur de aceasta libertate. Cred ca putem face alegeri diferite in acest moment spre deosebire de alte momente. Cred ca nu trebuie sa te temi… Cu siguranta eu m-am temut in trecut”, a spus ea pentru publicatia britanica.

Kylie Minogue a adaugat ca exista cateva relatii din trecut de care s-ar fi lipsit „cu placere”. „Sunt cateva relatii de care m-as fi putut lipsi, dar toate fac parte din ceea ce ne face oameni si din intelegerea noastra asupra a tot”, a spus Minogue, scrie andreearaicu.ro

„Incerc sa ma gandesc la ceva maret de spus, dar, hei, te indragostesti. Ce poti sa faci? Traiesti si inveti”, a continuat ea.

Nu este prima oara cand Minogue spune ca se bucura de singuratate. Considerata a fi printre celebritatile cu cel mai mare ghinion in dragoste, cantareata australiana a vorbit cu sinceritate in trecut despre relatiile sale sentimentale si despre viziunea sa asupra casatoriei.

„N-am crezut niciodata ca ma voi casatori. Numai sa trec prin ‘a fi logodita’ pare un experiment, fiindca niciodata (…) n-am avut o viziune despre a fi maritata”, a spus ea pentru Red Magazine.

„Nu este ceva de care am avut nevoie sau ceva ce-mi doream. Parintii mei niciodata nu mi-au transmis ideea unui mariaj nemaipomenit. N-am avut niciodata acest obiectiv”, a adaugat artista.

The Aussie won Best Pop Dance Recording for Padam Padam at the 2024 Grammys. Picture: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Ultima oara cand Kylie Minogue a fost la un pas de altar a fost in 2016, cand s-a logodit cu Joshua Sasse. Cei doi s-au despartit, insa, dupa un an.

Vedeta nu exclude o noua relatie, dar acum se concentreaza mai mult pe ea insasi. „Imi place dragostea si imi place sa ma simt indragostita. Dar nu sunt chiar grabita in momentul asta, ma bucur sa fiu… cum s-o spun? Sa fiu eu insami”, a spus ea pentru The Sunday Times.

Kylie Minogue stated that she refused to 'snooze' amid her current 'wave' of success during an interview with Billboard; seen earlier this month



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0388379096985