Octombrie 16, 2023
Kate Middleton, într-o ținută realizată în România. Apariția spectaculoasă a Prințesei de Wales
Kate Middleton a reușit să impresioneze cu ținuta aleasă la întâlnirea cu studenții de la Nottingham University. Compleul Prințesei de Wales este fabricat în România, la Piatra Neamț.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 11 octombrie, Kate Middleton a avut o întâlnire specială cu studenții de la Nottingham University, aceeași instituție pe care și ea a absolvit-o în trecut. Vizita sa a stârnit un puternic ecou în presă, iar o surpriză plăcută a fost ținuta aleasă de către Prințesa de Wales.

În timpul întâlnirii, Kate Middleton a purtat un compleu tricotat, care a atras atenția tuturor. Ce a făcut această apariție și mai specială este faptul că ținuta a fost produsă la o fabrică din Piatra Neamț, România, pentru brandul francez Sézane.

Alegerea Ducesei de Cambridge de a îmbrăca un produs românesc a fost întâmpinată cu entuziasm și mândrie în Piatra Neamț. Fabrica din Piatra Neamț care a produs compleul tricotat s-a bucurat de o atenție deosebită în urma acestui eveniment. Această apariție a Prințesei Kate Middleton reprezintă o confirmare a calității și valorii produselor românești, care ajung să fie purtate de personalități de talia sa.

FWRO

Kate Middleton a demonstrat încă o dată că are un simț al stilului impecabil și că este dispusă să susțină și să promoveze produsele de calitate din întreaga lume. Alegerea sa de a îmbrăca un compleu tricotat produs în România a adus un val de apreciere.

FWRO

„Ieri (vineri, 13 octombrie) au apărut fotografiile cu prințesa care, în vizită la Nottingham University, a purtat acest costum, impecabil dealtfel. Desenat, croit, tricotat şi exportat din Piatra Neamț pentru un brand francez considerat hibrid între lux și haine abordabile tuturor', a scris jurnalista Irina Păcurariu pe pagina sa de Facebook, aceasta fiind o clientă a afacerii de familie a familiei nemțene, potrivit Libertatea.

FWRO

„Fabrica noastră Augsburg a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Mulțumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg pentru aceste momente! Așa cum a visat, mama…. O afacere de familie…', a scris pe 13 octombrie, imediat după ce a văzut fotografiile cu prințesa și Monica Pecheanu, cea care conduce astăzi afacerea.

FWRO 

FWRO 

FWRO



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6277437210083