Aprilie 09, 2024
Justin și Hailey Bieber divorțează? Primele declarații după zvonurile apărute
Justin Bieber și soția sa, Hailey Bieber, ar fi “foarte fericiți”, în ciuda zvonurilor potrivit cărora se îndreaptă spre divorț. O sursă a declarat pentru publicația britanică People că celor doi, care s-au căsătorit în secret în 2018, “le merge foarte bine”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Nu există niciun divorț și nu există niciun fel de adevăr în acest sens”, a declarat unul dintre apropiații celor doi pentru publicație. „Ei sunt foarte, foarte fericiți”. De asemenea, modelul a spulberat zvonurile de divorț miercuri, când a postat pe Instagram Story o fotografie adorabilă cu cântărețul și câinele lor.

Veștile despre mariajul lor vin la mai bine de o lună după ce tatăl lui Hailey, Stephen Baldwin, a postat un mesaj al pastorului Victor Marx care le cerea fanilor să “spună o mică rugăciune” pentru fiica sa și Justin. „Creștini, vă rog ca atunci când vă gândiți la Justin & Hailey, să vă luați un moment pentru a oferi o mică rugăciune pentru ca ei să aibă înțelepciune, protecție și să se apropie de Domnul”, a scris Marx deasupra clipului în care Justin cântă la chitară. În descriere, Marx a spus că soția sa, Eileen, și mama lui Hailey, Kennya Baldwin, “se roagă adesea împreună” pentru tânărul cuplu, scrie avantaje.ro

Justin și Hailey Bieber

“Există provocări speciale cu care se confruntă oamenii celebrii și, de asemenea, inamicul nu vrea ca ei să se apropie de Isus”, a susținut el în legendă. “Deci, de multe ori, indiferent de lucrurile materiale sau de laude, ei se confruntă adesea cu un război spiritual care e intens și caută să le distrugă credința, căsătoria și viața în general. Așa că vă mulțumesc”.

Se pare că Hailey, în vârstă de 27 de ani, a fost “supărată” că tatăl ei a făcut publice problemele de familie. Surse apropiate ei au declarat pentru TMZ că ea și dublul câștigător al premiului Grammy treceau printr-o problemă de familie “privată”, despre care familia era la curent.

Justin și Hailey Bieber

Justin Bieber și Selena Gomez s-au iubit opt ani de zile, până în martie 2018. Ba se despărțeau, ba se împăcau, până când și-au spus adio definitiv. Atunci a apărut în peisaj Hailey, cea care a devenit soția starului. Într-un interviu, el a vorbit despre fosta relație de iubire a soțului ei.

Gazda podcastului „Call Her Daddy’, Alex Cooper a întrebat-o direct pe Hailey dacă ea l-a despărțit pe Justin Bieber de Selena Gomez. Relația lor a început în același an în care cei doi s-au despărțit.

„Este important ca oamenii să știe adevărul. Pentru că există un adevăr’, a explicat Hailey. „E așa o nebunie, încât nu am vorbit niciodată despre asta. O mare parte din perpetuare, din ură, provine din ideea asta: Oh, i-ai furat bărbatul’, a mai spus ea, după care a povestit pe larg tot ce s-a întâmplat.

„Când el (n.r. Justin Bieber) și cu mine am început să plănuim să ieșim sau orice de genul acesta, el nu a fost niciodată într-o relație. Nu aș face-o niciodată, nu îmi stă în caracter să mă bag în relația altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât. Nu sunt intreresată să fac asta și nu am fost niciodată.’, a spus Hailey spulberând orice speculații.

Justin și Hailey Bieber

„Nu am fost niciodată cu el când a fost într-o relație cu cineva’, a adăugat Hailey, conform a1.ro. „Înțeleg cum arată din exterior toată această situație, ca noi să ieșim împreună și să ne logodim imediat după ce el s-a întâlnit cu fosta. Dar, știu sigur că pentru ei, să închidă acea ușă, a fost lucrul potrivit’.

Hailey Bieber a ținut să puncteze că Justin nu era într-o relație cu Selena când ei au început să iasă împreună. „Nu erau într-o relație în acel moment, dar desigur există o istorie foarte lungă acolo și nu este relația mea. Nu are nimic de-a face cu mine. Așa că respect asta foarte mult și știu că a închis un capitol și cred că a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla: să meargă mai departe, să se logodească și să se căsătorească, să-și continue viața în acest fel.’, a spus Hailey Bieber. „Și îmi este greu să vorbesc despre asta pentru că nu vreau să vorbesc în numele lor.’, a adăugat aceasta.

Justin și Hailey Bieber



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4289073944092