Martie 30, 2023
Jennifer Aniston a făcut senzație la premiera unui film. Actrița arată fabulos la cei 54 de ani ai săi
Premiera oficială a peliculei a avut loc la Paris, ocazie cu care am văzut o Jennifer Aniston din cale afară de rafinată, expunându-și silueta impecabilă într-o rochie romantică, lungă, de un roz pudrat încântător.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Însă marți, toată distribuția filmului a participat și la premiera americană a producției, care a avut loc la Regency Village Theatre din Los Angeles.

De data aceasta, Jennifer Aniston a ales o ținută care să-i evidențieze picioarele superbe: o rochie scurtă, argintie, mulată, fără mâneci și sandale șic, negre, cu toc, scrie okmagazine.ro

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (3) jpg 

Actrița adorată pentru rolul Rachel din ”Prietenii tăi” arată fabulos la cei 54 de ani ai săi.

Diva a pus de multe ori frumusețea sa longevivă pe seama rădăcinilor sale grecești, căci frumoasa fostă nevastă a lui Brad Pitt s-a născut sub numele de Joanna Anastasakis, iar tatăl său era celebrul actor John Aniston, născut în Chania, Creta, Grecia.

La premiera americană, Jennifer Aniston s-a distrat pe cinste, ca de obicei, alături de haiosul său partener din film Adam Sandler, în vârstă de 56 de ani, care a fost însoțit la eveniment de nevasta lui, Jackie Sandler, în vârstă de 48 de ani.

Jennifer Aniston și Adam Sandler

Actrița americană este o adevărată divă la fiecare dintre aparițiile sale publice. Este adepta principiului ”mai puțin înseamnă mai mult” și niciodată nu exagerează cu machiajul sau accesoriile. Jennifer Aniston a încântat și audiența americană, după ce a cucerit-o și pe cea franceză.

Jennifer Aniston și Adam Sandler

Jennifer Aniston și Adam Sandler

Jennifer Aniston și Adam Sandler

Fanii din toată lumea abia așteaptă premiera de vineri a filmului "Murder Mystery 2", care va rula pe Netflix.

Frumoasa Jennifer Aniston a fost căsătorită cu Brad Pitt între 2000 şi 2005 şi apoi cu Justin Theroux, din 2015 până în 2017. Cu amândoi foștii săi soți a rămas în relații bune, de prietenie. ”A fost o despărţire blândă. E plictisitor pentru presă să audă asta, însă noi ne respectăm reciproc. Separarea în sine a fost destul de dureroasă, nu mai era nevoie de scandal suplimentar.”, a mărturisit Justin Theroux într-un interviu pentru Esquire.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93581914901733