August 16, 2024
În 2025, pe Netflix, va apărea un documentar despre Republica Moldova

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În anul 2025, platforma Netflix va găzdui un nou documentar dedicat Republicii Moldova, intitulat "Flavours of Moldova" (tradus în română ca "Aromele Moldovei"). Acesta va explora cele mai pitorești locații ale țării, poveștile autentice ale cetățenilor și diversitatea culinară care caracterizează Moldova. Anunțul a fost făcut de Stella Jemna, reprezentanta Republicii Moldova în cadrul Fondului american pentru întreprinderi Ucraina-Moldova, instituție care va sprijini financiar realizarea documentarului.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Jemna a dezvăluit că fondul american, împreună cu doi sponsori, vor finanța producția a două episoade din documentarul "Flavours of Moldova", care vor fi disponibile pe Netflix în anul 2025.

„Poate cineva a vazut „Flavours of Romania”, aceeași producători o să lucreze la aceste episoade. În acest documentar, vor fi explorate cele mai frumoase locuri de vizitat, poveștile autentice ale moldovenilor și bogăția noastră culinară. Pentru că documentarul va avea doar două episoade, colaborăm cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern dar și alte organizații din domeniu pentru a întocmi o listă de destinații turistice deosebite, de la nord la sud. Dar înainte de a finaliza această listă, am nevoie de ajutorul vostru”, a comunicat Stella Jemna.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91551446914673