Septembrie 20, 2024
Louis Vuitton, din nou în centrul atenției! O piesă vestimentară a stârnit amuzament

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Renumita casă de modă Louis Vuitton ase pare că are din nou probleme. După deja celebra confuzie cu ia românească, de data aceasta echipa de creație a brandului de modă a fost aspru criticată de pe urma unui articol vestimentar din ultima colecție.

Casa de modă de lux Louis Vuitton a ridicat multe semne de întrebare după ce a debutat cu puloverul său simplu, dar îndrăzneț Trail Detail Turtleneck. Acesta a fost pus la vânzare pentru un preț uimitor de 2.230 de lire sterline. Puloverul, unul modern, este conceput pentru a fi purtat cu o fustă mini Bonded Jersey la un preț poate la fel de exagerat de 1.380 de lire sterline pentru a crea un look ultra chic și corporate, scrie evz.ro 

Trail Detail Turtleneck Pullover - Women - Ready-to-Wear | LOUIS VUITTON ®

Louis Vuitton este din nou în centrul atenției

Dar puloverul spenny are, de asemenea, o secțiune largă de țesătură. Cuprinde o parte care atârnă pur și simplu de la talie în jos până aproape de gleznă. Iar acum, o mulțime de britanici au reacționat rapid și au început să ia obiectul vestimentar de la Louis Vuitton în glumă. Odată ce îl vezi, e greu să nu râzi, conform Mirror.

Pullover from behind

Acești britanici au postat pe paginile lor de Facebook respectivele glume. S-au înregistrat zeci de utilizatori care au declarat că piesa de cașmir care se leagănă te poate duce cu gândul că modelul care îl poartă a făcut o mică „gafă” la baie. „Se pare că i s-a blocat în mod deliberat hârtia igienică în pantaloni când a ieșit dintr-o toaletă publică”, a glumit o persoană într-o postare pe rețeaua socială.

Model wearing the outfit

Internauții se amuză

O altă persoană din mediul online a fost de acord cu anterioara. Aceasta a comentat tot printr-o postare următoarele: „Când ajungi să te încurci într-o eșarfă și aceasta s-a lipit de lenjeria intimă”. O a treia a întrebat: „Rola de hârtie igienică din toaletă s-a blocat în chiloții cuiva?”.

Între timp, un al patrulea a glumit pe seama aceluiași obiect vestimentar de la Louis Vuitton: „Imaginează-ți cum e să te descurci cu toată țesătura aia ciudată care atârnă în mod bizar când ai nevoie să mergi la baie. Ajunge direct în toaletă”, citează Mirror.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74012041091919