Septembrie 05, 2024
Tyra Banks revine pe podiumurile de modă la 50 de ani
Unul dintre cele mai de succes modele ale anilor 90, Tyra Banks, revine pe podiumurile de modă, odată cu reluarea fashion-show-urilor Victoria’s Secret.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tyra Banks nu se ferește să-și reia activitatea de model la 50 de ani, după ce a facut o pauză de catwalk de 19 ani. Modelul și prezentatoarea reality-show-ului de succes America’s Next Top Model face parte, alături de Gigi Hadid, din videoclipoul de promovare Victoria’s Secret Fashion Show. Celebrele defilări în lenjerie intimă ale celor mai apreciate modele din lume a făcut o pauză de câțiva ani din cauza controverselor care au planat asupra brandului, scrie alistmagazine.ro

Conducerea a fost acuzată ca face discriminări de gen, de rasă și de greutate, iar brandul a luat o pauză forțată de la a mai organiza fashion-show-rile extravagante, în care își făceau apariția și cei mai cunoscuți artiști-cântăreți, de la Rihanna, la Lady Gaga, Britney Spears sau The Weeknd. 

The Victoria’s Secret Fashion Show revine în data de 15 octombrie 2024, la New York, iar Tyra Banks este cap de afiș. Modelul a debutat în celebra defilare în 1996 și a făcut parte din suita de modele VS în următorii nouă ani.

tyra banks 

Evenimentul anual Victoria’s Secret a început in 1995 și a fost anulat în 2019, dar brandul s-a repoziționat și a încercat să-și spele păcatele printr-o producție video lansată în 2023, în care figurează modele de o diversitate mai mare.

tyra banks 

The Victoria’s Secret Fashion Show de pe 15 octombrie 2024 va reuni și alte nume cunoscute din modă- alături de Tyra Banks și de Gigi Hadid, le vom putea admira pe Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Devyn Garcia, Paloma Elsesser, Taylor Hill, Mayowa Nicholas și multe altele.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.044636964798