Mai 22, 2024
Holograf, surpriză uriașă pentru fani. A lansat o baladă plină de emoție și nostalgie - "Sigur"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Holograf a revenit în atenția ascultătorilor cu "Sigur", o baladă plină de emoție și nostalgie, acompaniată de un videoclip la fel de mișcător.

47 de ani de muzică, concerte, dragoste pentru fani și artă sunt doar câteva dintre elemente care au făcut din Holograf una dintre cele mai de succes formații românești, iar "Sigur" este cel mai nou capitol al acestei povești impresionante.

Melodia a fost compusă de membrii trupei și vine acompaniată de un videoclip emoționant; o călătorie în imagini de la începuturile lor muzicale până în prezent. Materialul a fost regizat de Jurjak (George Petroșel), fiul lui Edi Petroșel, toboșarul Holograf, scrie infomusic.ro

Vedem secvențe de la concerte și fotografii de arhivă. Mai mult, sunt prezentate și familiile artiștilor, copiii lor talentați care, unii dintre ei, au urmat același drum muzical.

Holograf a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește. Formația mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1223638057709