Iunie 24, 2024
Cel mai urât câine din lume, premiat cu 5.000 de dolari. Cum arată și ce rasă este
Câinele, în vârstă de 8 ani din Coos Bay, Oregon, este un pechinez care a mai participat la concursuri. Dar, de data aceasta, a reușit să ia premiul cel mare de 5.000 de dolari pentru titlul de cel mai urât câine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai urât câine din lume, un titlu de care ar fugi mai toți posibilii proprietari de căței, nu a speriat-o și pe o americancă. Cu „sălbăticiunea”, stăpâna sa a câștigat concursul de cel mai urât câine din lume, dar și marele premiu de 5.000 de dolari, scrie evz.ro

Este vorba despre un pechinez care a câștigat titlul de „Cel mai urât câine din lume”, în cadrul unui concurs cu tradiție de aproape jumătate de secol. „Sălbăticiunea” pechineză, care a câștigat titlul de cel mai urât câine, a fost prezentă în concurs mai mulți ani la rând. Dar acum a dat lovitura.

Ann Lewis, proprietara ei, a adus-o la concurs de cinci ori, iar cățelușa a fost trei ani la rând pe locul 2, înainte să obțină marele trofeu. Concursul este pentru a sărbători bucuria de a avea un câine, nu de a râde de aspectul său.

Titlul de „Cel mai urât câine din lume” vine, pe lângă bani, o cantitate de bere Mug Root Beer pentru un an și o călătorie plătită cu toate cheltuielile la New York, pentru a apărea luni dimineața în emisiunea Today de pe NBC.

Wild Thang și stăpâna strâng fonduri pentru a ajuta câinii din Ucraina

După ce s-a îmbolnăvit de jigodie (distemper) la o vârstă fragedă, cățelușei nu i-au mai crescut dinții, lăsându-i limba să atârne pe afară. În afară de această problemă estetică, femela de pechinez cu blană lungă este sănătoasă și fericită..

Scopul concursului anual care acordă titlul de „Cel mai urât câine din lume” nu este de a râde pe seama participanților, ci de a sărbători bucuria unui prieten canin, indiferent de aspectul acestuia

Atunci când câinele nu se bucură de statutul de celebritate, el și Ann Lewis strâng fonduri pentru a ajuta la salvarea câinilor pechinezi din zonele de război din Ucraina. Până în prezent, au ajutat șapte câini să se mute în Statele Unite și Canada, scrie cbsnews.com.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91104316711426