Septembrie 04, 2023
George Clooney și Amal, lecție de eleganță! Cum au fost suprinși înainte de Festivalul de Film de la Veneția
George Clooney și soția sa Amal sunt o adevărată prezență oriunde ar merge, iar atunci când ochiul vigilent al paparazilor reușește să îi surprindă, imaginile fac deliciul fanilor! Cuplul celebru a fost fotografiat chiar înaintea Festivalului de Film de la Veneția!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi au venit la Veneția pentru a participa la gala anuală DVF Awards, găzduită de creatoarea de modă Diane von Furstenberg, în cadrul celei de-a 80-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, conform publicației People. Cei doi au fost fotografiați ținându-se de mână imedia după ce au coborât de pe o barcă, bucurându-se așadar de frumusețea locului. 

După cum ști, frumoasa soție al lui Clooney, Amal, este o celebră avocată, iar în cadrul evenimentului DVF Awards aceasta a primit o recunoaștere oficială care îi onorează activitatea sa globală cu victimele abuzurilor, potrivit unui comunicat de presă împărtășit cu PEOPLE.

Amal a reprezentat prizonieri politici de profil înalt și supraviețuitori ai atrocităților în masă, cum ar fi femeile și fetele Yazidi înrobiți de ISIS, civili atacați de milițiile sudaneze și forțele guvernamentale din Darfur și femei activiste încarcerate în întreaga lume. Parcursul ei în asigurarea libertății jurnaliștilor deținuți pe nedrept în întreaga lume este de neegalat", se arată într-un comunicat de presă al DVF Awards, citat de People.

George Clooney și Amal, lecție de stil la Veneția 

Pentru plimbarea lor prin frumoasa Veneție, actorul a decis să poarte o ținută relaxată, dar stilată, formată dintr-un tricou polo bleumarin, completați de o pereche de pantaloni albi cu dungi discrete tot bleumarin. Ținuta casual a fost completat de n iște pantofi bej și o pereche de ochelari de soare cu reflexe albastre, care i-au scos în evidență șarmul de neegalat al lui Clooney. 

George e Amal Clooney incantano Venezia mano nella mano

Soția sa, pe de altă parte, a purtat o rochie pe corp, fără mâneci de culoare albă și cu inserții de dantelă neagră. Lungimea scurtă a rochiei și pantofii negri eleganți i-au scos în evidență silueta și picioarele superbe cu care Amal se mândrește. Ținuta a fost completată de o poșetă neagră și nelipsiți ochelari de soare. 

Veneția ocupă un loc special în inimile lui George și Amal, deoarece este locul în care s-au căsătorit în urmă cu aproape nouă ani. Cuplul a schimbat jurămintele într-o ceremonie intimă la resortul de lux Aman Canal Grande din orașul plin de canale, pe 27 septembrie 2014. Ei au fost căsătoriți de prietenul apropiat Walter Veltroni, fostul primar al Romei. Amal și George sunt acum părinții a doi copii: Ella și Alexander, gemeni în vârstă de 6 ani. Cei doi dețin o casă pe lacul Como din Italia. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68424963951111