Noiembrie 21, 2023
Fiul adoptiv al lui Brad Pitt, îl acuză pe star: "Ești un nemernic care ne-a făcut viața un iad!"
Se știa despre relația tensionată dintre Brad Pitt și fiul lui cel mare, Maddox, adoptat împreună cu fosta lui soție, Angelina Jolie. Cel mai recent, însă, s-a aflat că și Pax își disprețuiește tatăl.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiul lui Brad Pitt l-a numit pe tatăl său un „nemernic de clasă mondială” care i-a făcut pe cei patru copii mai mici ai săi „să tremure de frică”, într-o postare explozivă pe Instagram, de Ziua Tatălui, în 2020, dar făcută publică de-abia acum de DailyMail.com.

„Le-ai făcut viața celor dragi mie un iad constant”, a scris Pax. „Poți să-ți spui ție și lumii orice vrei, dar adevărul va ieși la iveală într-o zi. Demonstrezi pe zi ce trece că ești o persoană teribilă și disprețuitoare. Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei patru copii mai mici ai tăi, care tremură de frică când sunt în prezența ta. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele pentru că ești incapabil să faci asta”.

Apoi, Pax a adăugat sarcastic: „Așa că la mulți ani de Ziua Tatălui, ființă umană groaznică ce ești!”

Angelina Jolie l-a adoptat pe Pax dintr-un orfelinat din Ho Chi Minh City, Vietnam, în 2007. Băiatul avea trei ani și fusese părăsit de mama sa biologică, dependentă de heroină, atunci când a fost înfiat de celebra actriță. Brad Pitt l-a adoptat în mod oficial în anul următor.

Angelina Jolie și Pax, fiul ei în vârstă de 19 ani

Mesajul a fost însoțit de o fotografie cu Pitt primind premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar și postat într-un story pe contul privat de Instagram al lui Pax, de Ziua Tatălui, acum trei ani.

Angelina Jolie și Pax, fiul ei în vârstă de 19 ani

O sursă a confirmat pentru Daily Mail că acest cont privat aparține într-adevăr lui Pax: „Este contul pe care îl folosește pentru prieteni – mai ales prietenii lui de la școală. Nu spune niciodată prea multe despre părinții săi, este foarte discret, așa că este neobișnuit să scrie așa ceva".

Când Pitt și Jolie s-au despărțit în 2016, la doar doi ani după ce s-au căsătorit printr-o ceremonie privată în Franța, copiii au rămas cu mama lor pe fondul unor informații despre o altercație la bordul unui avion privat între fiul cel mare al actorilor, Maddox, și tatăl său, scrie okmagazine.ro

Angelina Jolie și Pax, fiul ei în vârstă de 19 ani

Acum este clar că și relația dintre Pax și Brad este una disfuncțională...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76568102836609