Iunie 23, 2023
Fiica de doar 19 ani a lui Heidi Klum în cele mai provocatoare ipostaze de până acum. Leni e incendiară
Calcă pe urmele celebrei sale mame și, de data aceasta, drumul ei este bătătorit. Dacă generația anterioară a top modelelor a fost greu încercată, criticată și poate chiar și abuzată, fetele top modelelor au parte de un parcurs mai blând.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Leni Klum se impune din ce în ce mai mult în lumea modelingului, iar acum a început să pozeze și mai îndrăzneț.

În plin contract cu o celebră firmă de lenjerie intimă, Leni Klum plusează și apare în ipostaze incendiare, care amintesc mult de mama sa, Heidi Klum. Este și normal, a fost crescută de o mamă dezinhibată și mândră de feminitatea sa, pe care și-o expune fără probleme și acum, scrie okmagazine.ro

Heidi și Leni ele jpg 

Leni Klum și-a etalat lenjeria intimă albă, din dantelă, într-un video senzual pe Instagram Stories. Tânăra a îmbrăcat două produse aflate în promoție:  un sutien Intimissimi (35 dolari, inițial 69 dolari) și tanga (8 dolari, inițial 15 dolari) împodobite cu mărgele colorate. Fiica de 19 ani a lui Heidi Klum a optat pentru celebrii jeanși ”boyfriend”, un model care face furori în rândul adolescentelor și care se caracterizează prin aspectul oversize.

Leni Klum și mama ei, Heidi, în vârstă de 50 de ani, fost ”înger” Victoria’s Secret, au pozat împreună pentru mai multe campanii ale brandului italian de lenjerie intimă, scrie Page Six.

Leni Klum

Leni, la doar 19 ani, este căutată de marile firme și este inclusiv ambasador Dior Beauty. Leni Klum nu mai are mult și va strânge 2 milioane de adepți ai paginii sale de Instagram. Cum concurența este acerbă, folosește o armă imbatabilă: senzualitatea sa.

Leni Klum

Leni Klum

Departe de a dori să fie altfel decât naturală, Leni Klum s-a arătat fanilor și cu imperfecțiunile inerente: nu a ezitat să se fotografieze într-o zi proastă a tenului său, când o acnee năbădăioasă o provoca. Leni le-a spus fanilor săi: ”Să mă vedeți și într-o zi nereușită pentru tenul meu.” Este lăudabilă atitudinea naturală a acestor tinere, care vorbesc în social media și despre lucrurile normale, dar mai puțin plăcute. Adolescentele de azi nu mai parte de atâtea pretenții nerealiste și-și îmbrățișează natural parcursul normal al vieții.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51446390151978