Iulie 26, 2024
Elon Musk, devastat de decizia fiului său trans: ”Fiul meu a murit! E ucis de acest virus woke”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Magnatul dezvăluie că a fost ”păcălit să își dea consimțământul” și nu a fost informat că blocanții pubertății sunt „de fapt, doar medicamente de sterilizare”.

Născut Xavier Alexander Musk, fiul de 20 ani al celui mai bogat om de pe planetă a primit la 18 ani acordul legal să scape de numele Musk și de genul masculin. El a devenit încă din 2022 Vivian Jenna Wilson, scrie okmagazine.ro

Elon Musk a catalogat recent în termeni duri metamorfoza prin care copilul său a trecut, blamând curentul woke care bântuie societatea de ceva timp.

Influența mișcării « woke » este deja bine stabilită în Occident, în special în Statele Unite, unde s-a și născut. În acest curent „woke”, totul trebuie să fie neapărat „pluri”, „multi”, „poli”.

”Wokismul se bazează pe o negare a realității: genurile nu ar mai exista, la fel ca și culturile și națiunile. Diversitatea culturală este refuzată în numele… diversității culturale.”, a scris Jerome Blanchet-Gravel, pentru Caseur. Iar cei care se intitulează a fi « woke » se disting și prin marea lor fragilitate psihologică.

CEO-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, a spus că a fost „păcălit” să-și dea consimțământul ca copilul său să utilizeze medicamente care blochează pubertatea, adăugând că el crede că „virusul minții trezite” l-a ucis în mod figurat pe fiul său.

Vivian Jenna Wilson, fostul Xavier Musk

Vivian Jenna Wilson, fostul Xavier Musk

Elon Musk a făcut acest comentariu luni într-un interviu cu Dr. Jordan Peterson, după ce a fost întrebat ce crede în legătură cu medicii care efectuează proceduri de schimbare a sexului copiilor, o practică descrisă atât de Musk, cât și de Peterson ca fiind „ceva rău”. Elon Musk a spus că experiența sa cu copilul său Xavier, care acum se numește Vivian Jenna Wilson, i-a deschis ochii asupra a ceea ce el a numit „virusul minții trezite”, pe care de atunci a promis că îl va „distruge”, detaliază Foxnews.

„I s-a întâmplat unuia dintre copiii mei, când am fost, în esență, păcălit să semnez documente pentru unul dintre băieții mei mai mari, Xavier. Asta înainte să înțeleg ce se întâmplă. Era și în era COVID, ne confruntam cu multă confuzie și mi s-a spus că Xavier s-ar putea sinucide dacă nu...”, i-a mărturisit Musk lui Peterson

”A fost o minciună de la început”, a intervenit Peterson.

„Ceva incredibil de rău și sunt de acord cu tine că oamenii care au promovat asta ar trebui să meargă la închisoare”, a răspuns Musk.

Elon Musk a spus că nu i s-a explicat că blocanții pubertății sunt „de fapt doar medicamente de sterilizare” atunci când și-a dat acordul ca fiul său să fie supus tratamentului. El a numit termenul „îngrijire care confirmă genul” un „eufemism teribil”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0083236694336