Septembrie 06, 2024
Shakira, supărată pe Fiscul spaniol: „Am fost arsă pe rug ca o vrăjitoare!”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Shakira (47 de ani) a declarat că autoritățile spaniole au  „ars-o pe rug” în public, ca pe o vrăjitoare din vremea Inchiziției. Artista de origine columbiană, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a spus că a plătit mai mult decât trebuie, în cazul de fraudă fiscală care s-a judecat ani întregi.

Anul trecut, vedeta a pledat vinovată la șase infracțiuni de fraudă fiscală, în schimbul unei pedepse de trei ani de închisoare cu suspendare și a unei amenzi de peste 7 milioane de dolari, scrie click.ro

Acum, ea susține că nu a fost tratată corect de Fiscul spaniol, acuzând că a fost demarată o campanie sexistă împotriva ei. „Au vrut să facă public faptul că nu-mi plătesc taxele, deși adevărul este că am plătit mai mult decât ar fi trebuit. Cel mai frustrant lucru a fost să văd că o instituție a statului părea mai interesată să mă ardă public pe rug decât să-mi asculte motivele”, a afirmat Shakira, pentru cotidianul El Mundo.

Shakira to Perform at Copa America USA 2024 Final

Anul trecut, Shakira s-a mutat în SUA

După ce s-a despărțit de fostul fundaș de la FC Barcelona, Gerard Piqué (37 de ani), Shakira s-a mutat în 2023 cu cei doi copii ai ei, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani), în Statele Unite ale Americii. Însă, problemele cu autoritățile din Spania nu s-au oprit.

„Știam de la început că povestea falsă a Agenției Fiscale a încurcat și manipulat două intenții total diferite: una era dorința de a mă stabili într-o țară și alta, foarte diferită, de a avea o relație care se desfășura în această țară. Au schimbat una cu alta pentru a mă transforma în rezident fiscal din 2011 și a crea obligații care nu existau.

O persoană care are turneu în jurul lumii nu poate avea intenția de a avea rezidența fiscală într-un loc doar pentru că persoana cu care are o relație e stabilită acolo. Ar fi ca și cum un turist care merge în vacanță în Ibiza devine rezident doar pentru că are o aventură acolo”, a mai spus Shakira.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.166196346283