Septembrie 13, 2024
Cum arată azi Jade din "Clona". Giovanna Antonelli, o femeie splendidă cu o viață amoroasă complicată și 3 copii

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Telenovela braziliană "Clona" a generat, la începutul anilor 2000, o adevărată fascinație. A creat o "revoluție" în modă, muzică, dans și machiaj, iar protagonista Jade a născut pasiuni. Astăzi, actrița Giovanna Antonelli, interpreta protagonistei, are 48 de ani și e o femeie superbă.

Giovanna Antonelli s-a născut în Rio de Janeiro și la 15 ani a apărut într-o emisiune pentru copii. Trei ani mai târziu intra în lumea telenovelelor. În 2001 a primit primul ei rol principal, cel care a transformat-o într-o senzație internațională. Nu numai pe ea, ci și serialul în care a jucat, „Clona”, scrie libertateapentrufemei.ro

În telenovelă a fost Jade Rachid, o musulmană împărțită între iubire și obligațiile religioase. Personajul ei a suscitat fascinație și datorită machiajului exotic și al bijuteriilor, detalii care au început să se vadă în moda străzii din mai multe țări.

Pentru rolul lui Jade, actrița a luat două luni lecții de dans din buric. Povestea s-a legat în jurul personajului ei, care se îndrăgostește de Lucas (Murilo Benicio), un brazilian care vizitează Marocul.

După mai multe proiecte de succes, cariera Giovannei a început să se împartă între telenovele, miniserii, teatru și filme.

 

Actrița braziliană Giovanna Antonelli, viață amoroasă complicată

După prima ei relație, pe care a avut-o de la 16 la 21 de ani, Antonelli a început o poveste cu primul ei soț. Omul de afaceri Ricardo Medina și actrița s-au căsătorit în 8 martie 2000. Mariajul nu a durat nici doi ani. În februarie 2002, cei doi au divorțat.

Giovanna Antonelli (1)

Cu Murilo Benicio, partenerul ei din „Clona” și de pe scena de teatru, a avut o legătură furtunoasă de iubire. Au început o relație în 2002, iar în mai 2005, Giovanna a născut primul ei copil, un băiat pe nume Pietro. După câteva luni, cuplul s-a separat. Cei doi se despărțiseră și în 2004, timp în care actrița a avut o scurtă aventură cu un om de afaceri.

Giovanna Antonelli (7)

După despărțirea oficială de Murilo, în 2005, Giovanna l-a cunoscut pe afaceristul Robert LoCascio. S-au logodit rapid, în Italia, dar după patru luni s-au despărțit.

În 2009 a mai încheiat o altă poveste de iubire, iar un an mai târziu a devenit mama a două gemene, Antonia și Sophia, cu regizorul Leonardo Noguiera, cu care se iubește și astăzi.

giovanna antonelli, sot, fiice

Jade din „Clona”, superbă la 48 de ani. Pozează cu plăcere în costum de baie sau fără machiaj

Și astăzi, Giovanna Antonelli e o femeie splendidă. Are 48 de ani, e mama a trei copii și are un tonus de invidiat. Și o siluetă asemenea.

Giovanna Antonelli (5)

E protagonista unor campanii de imagine, prezintă evenimente și emisiuni tv, dar este și producătoare. În plus, are o clinică de înfrumusețare, scrie contigo.com.br. Nici cu filmele și serialele nu a lăsat-o mai moale. De curând a început filmările pentru pelicula „Rio de Sangue”, în care joacă rolul unei polițiste.

Giovanna Antonelli (3)

Contul ei de Instagram e o dovadă a felului în care trăiește. E relaxată, sigură pe ea și conștientă de propria senzualitate. Tocmai de aceea, nu se sfiește să pozeze în costum de baie. Îi place să-și petreacă timpul liber pe plajă. Nu lipsesc nici imaginile în care apare ca scoasă din cutie, în costume sau rochii elegante, dar nici cele în care nu are pic de machiaj pe față, dar în care zâmbește larg și surâsul îi devine cel mai de preț „accesoriu”.

Giovanna Antonelli (8)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1244390010834