August 15, 2023
Ea e noua iubită blondă a lui DiCaprio? Și-a petrecut vara pe iahtul lui
Leonardo DiCaprio (48 de ani) ar fi pus ochii pe superba Arabella Chi (32 de ani)! Modelul britanic ar fi noua cucerire a actorului din „Titanic”, după ce și-ar fi petrecut ultima lună pe iahtul său de lux, într-o croazieră pe Marea Mediterană.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Arabella a devenit cunoscută în 2019, după ce a fost concurentă la „Insula Iubirii”, varianta britanică. Presa din Regatul Unit susține că blondina ar fi noua iubită a actorului. Lui Leo, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, i s-au alăturat în croaziera extravagantă o listă impresionantă de invitați de cinci stele, cu o serie de fețe celebre care au fost văzute împreună cu starul de la Hollywood, în această vară. Printre invitații faimoși se numără modelul Neelam Gill, prietenul său apropiat Tobey, omul de afaceri australian James Packer, manechinul rus Irina Shayk și modelul american Megan Roche, scrie click.ro

Arabella Chi shows off sideboob tattoo in barely there bikini snaps | The  Sun

Li s-au alăturat, de asemenea, editorul British Vogue Edward Enninful și Chief Creative Officer al Burberry Group, Riccardo Tisci. De asemenea, grupul a luat masa mai târziu împreună la restaurantul mediteranean Es Moli de Sal. Nu este clar dacă între Leonardo DiCaprio și Arabella Chi este mai mult decât o prieteni, însă blonda este clar tipul de femeie pe care îl preferă actorul de la Hollywood. Deși, mulți cârcotași au spus că este prea „bătrână” pentru el, întrucât starul și-a creat o reputație pentru că le dă papucii iubitelor după ce ating vârsta de 25 de ani.

Love Island's Arabella Chi shows off amazing tanned body in bathing suit as  she returns to Mallorca - OK! Magazine

În ultimele luni, Leonardo DiCaprio a fost în centrul mai multor zvonuri amoroase. S-a scris despre o presupusă relație cu manechinul Gigi Hadid și chiar modelul britanic de origine indiană Neelam Gill. Luna trecută, Leo și Gigi au participat la o petrecere în Hamptons. Între timp, Neelam și Leo au fost văzuți și ei pe un iaht în Sardinia.

Leonardo DiCaprio yachts with Tobey Maguire, Arabella Chi 

Leonardo DiCaprio yachts with Tobey Maguire, Arabella Chi



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94783115386963