Octombrie 20, 2022
Dima Trofim și fiica lui de 1 an, la un pas să fie călcați cu mașina, intenționat, pe trotuar
Dima Trofim și fetița lui, de un an, au fost, recent, la un pas de tragedie! Artistul susține că un individ ar fi vrut să-i lovească intenționat cu mașina, în timp ce se aflau pe trotuar. Dima Trofim a povestit totul pe rețelele de socializare și este revoltat că Poliția nu ar fi făcut nimic pentru a-l pedepsi pe cel care ar fi vrut să-l calce cu mașina, în timp ce era cu fetița lui la plimbare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dima Trofim a postat pe rețelele de socializare mai multe videoclipuri, dar și un mesaj cu privire la un șofer care a fost deranjat de faptul că i s-a atras atenția că și-a parcat mașina pe trotuar. Nervos, respectivul ar fi vrut să dea cu mașina peste Dima Trofim, dar și fiica lui, potrivit artistului.

‘După ce-am făcut clipul anterior, l-am închis, iar domnul mi-a spus că lui îi e indiferent, că aici locuiește și nu are nicio treabă cu mine sau copilul meu și că trebuie să-și parcheze mașina că nu are unde altundeva.

I-am spus că voi chema Poliția, el a urcat în mașină și a încercat să dea peste mine! Norocul meu că am dat căruciorul într-o parte! Culmea e că fix în acel moment am văzut o mașină de Poliție”, a scris Dima Trofim pe rețelele de socializare.

trof

Dima Trofim spune că Poliția nu a făcut nimic după ce era să fie călcat de șoferul nervos

Dima Trofim a mărturisit că a alergat cu fetița lui după o mașină de Poliție care era în zonă, însă autoritățile nu ar fi luat nicio măsură.

Am alergat cu fetița după mașina de poliție, Poliția Locală, individul între timp a fugit, iar partea și ”mai amuzantă” acum vine: polițistul mi-a spus că nu e în competența lui, ci că trebuie să sun la 112.

În ce țară trăim? Ești polițist și nu faci nimic? Iar despre domnul cu mașina nici nu mai zic… Voi merge și voi depune o plângere!”a scris Dima Trofim pe rețelele de socializare.

dima_trofim_269880238_287708496646018_3094291226982127720_n-1

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4848694801331