Septembrie 23, 2024
Ryan Reynolds dezvăluie secretul succesului în educația copiilor: Fără țipete și multă compasiune

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tată a patru copii, Ryan Reynolds și-a împărtășit perspectiva asupra educației moderne. El consideră că, copiii săi se confruntă cu mai puține dificultăți decât a avut el.

Actorul, în vârstă de 47 de ani, este convins că părinții nu mai strigă la copiii lor așa cum o făceau odată. El însuși învață să-și controleze emoțiile, scrie Us Weekly.

„Am patru copii și până acum niciunul dintre ei nu pare să aibă probleme de atenție. Suntem atât de blânzi. Eu, de exemplu, nu strig. Am crescut în mijlocul țipetelor. Era o nebunie. Analizez toate resursele mele pentru educația copiilor și îmi amintesc ce înseamnă să fii cu adevărat plin de compasiune”, a spus actorul.

Ryan Reynolds este căsătorit cu actrița Blake Lively. Cuplul are patru copii. De altfel, recent, actorul a fost comparat cu Tom Cruise dintr-un motiv destul de neplăcut. Poți citi despre asta aici.

Blake Lively and Ryan Reynolds Full Relationship Timeline

Recent, Reynolds a împărtășit deschis o dramă de familie. Tatăl său suferea de o boală gravă, iar relația dintre ei a fost dificilă, dar starului din „Deadpool” i-a reușit să depășească criza.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6745476722717