Septembrie 03, 2024
Angelina Jolie: "Am fost trădată de multe ori" - Confesiuni despre viața fără prieteni și impactul divorțului

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angelina Jolie a acordat un interviu revistei The Hollywood Reporter, în care a discutat atât despre viața ei personală, cât și despre noul ei rol în filmul "Maria", despre diva operei Maria Callas.

În conversația cu jurnalistul publicației, Jolie a mărturisit că locuiește în Los Angeles doar pentru că nu are altă opțiune din cauza divorțului. Ea va putea pleca abia atunci când toți copiii ei vor împlini 18 ani. „Când ai o familie mare, vrei ca toți să fie în siguranță și liniște, iar viața lor privată să fie protejată. Am o casă unde îmi pot crește copiii, dar uneori acest loc poate fi atât de... Umanitatea pe care am văzut-o călătorind prin lume nu este aceeași cu cea cu care am crescut aici”, a spus actrița.

Ea a declarat că plănuiește să petreacă un timp în Cambodgia după ce copiii ei vor deveni majori, și să viziteze membrii familiei oriunde s-ar afla aceștia.

Actrița a recunoscut, de asemenea, că în viața ei nu există aproape niciun prieten apropiat — cineva pe care ar putea să-l sune în miezul nopții dacă ar avea nevoie: „Poate este din cauza faptului că mi-am pierdut mama devreme. Poate din cauza muncii. Poate din cauza faptului că am fost trădată de multe ori. Nu am multe relații calde și apropiate pe care să mă bazez. Dar există câțiva prieteni, și asta este suficient”. Jolie a menționat că s-a confruntat cu situații în care prietenii nu au ajutat membrii familiei sale, dar totuși, există câteva persoane în viața ei în care are încredere.

În ceea ce privește filmul „Maria”, a cărui premieră a avut loc recent în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, Angelina a putut să joace în el pentru că unii dintre copiii ei sunt deja suficient de mari și independenți. „Nu mai au nevoie de mine atât de mult, așa că pot lipsi mai mult timp sau, datorită vârstei lor, pot fi prezenți împreună cu mine pe platoul de filmare. Este o nouă etapă în viața noastră. Sunt foarte entuziasmată de felul în care ei se descurcă pe cont propriu”, a spus Jolie.

Reamintim că Jolie și fostul ei soț, Brad Pitt, au șase copii împreună. Trei dintre ei (Maddox, 22 ani, Pax, 20 ani și Zahara, 19 ani) sunt adoptați, iar ceilalți trei (Shiloh, 18 ani și gemenii Knox și Vivienne, 16 ani) sunt biologici. Aproape toți au relații proaste cu tatăl lor. Pax l-a numit pe Brad Pitt „un nemernic de clasă mondială” pe rețelele de socializare, iar Zahara, Vivienne și Shiloh au renunțat la numele său de familie, Shiloh făcând acest lucru oficial printr-o cerere la autoritățile competente. Surse din interior spun că Brad suferă mult din cauza ruperii relației cu copiii săi.

Recent, Angelina Jolie a fost suspectată de o relație cu rapperul Akala, cu care a fost văzută împreună la Veneția, dar curând surse din interior au negat această informație.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6537971496582