Septembrie 23, 2024
Copiii lui Cristiano Ronaldo au fost refuzați de o școală exclusivită din Portugalia
Cristiano Ronaldo (39 de ani) și Georgina Rodriguez (30 de ani) s-au hotărât să se mute în Portugalia după ce fotbalistul își va încheia cariera.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Familia Ronaldo se pregătește deja pentru viața de după fotbal, iar un pas pe care a vrut să-l facă a fost găsirea unei școli în Portugalia pentru copii.

Cristiano Ronaldo și Georgina au ales o școală exclusivistă pentru cei mici, doar că, după depunerea dosarelor de înscriere, au avut parte de o surpriză.

Concret, As.com notează că superstarul portughez a vrut să-și înscrie, peste câțiva ani, copiii la școala St. Julian’s din Lisabona, dar a fost refuzat, transmite digisport.ro

Ar fi o școală la care învață copiii celor mai bogați oameni din Portugalia și chiar părinții care au deja fiii și fiicele înscriși la respectiva școală s-au împotrivit ca puștii lui Cristiano Ronaldo să fie primiți.

Cristiano Ronaldo Shares Family Photo with Baby Girl After Son's Death

Cristiano Ronaldo a cumpărat ”cea mai scumpă casă din Portugalia”! Cum arată proprietatea și prețul imens plătit

Cristiano Ronaldo făcuse anterior un alt pas important pentru mutarea în Portugalia. Și-a cumpărat o casă în localitatea Quinta da Marinha, aflată la aproximativ 30 de kilometri de Lisabona, despre care presa internațională scrie că e ”cea mai scumpă din Portugalia” și al cărei proiect poate fi văzut în galeria foto de mai jos.

casa2

Proprietatea pare că-și merită titulatura de ”cea mai scumpă casă din Portugalia”, având în vedere că fotbalistul lui Manchester United a plătit pentru construcție și îmbunătățiri aproximativ 21 de milioane de euro.

casa4

casa11



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6819434165955