Iulie 10, 2023
De ce fiica lui Ben Affleck a pus pe jar Internetul. Imagini virale cu ea
Ben Affleck trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Jennifer Lopez, însă actorul are o fiică superbă, din relația cu Jennifer Garner, cu care a fost căsătorit până în anul 2018. Violet Affleck a încins spiritele de pe Internet după ce a publicat câteva imagini cu ea, care au devenit virale. Iată ce au observat oamenii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este unul dintre cei mai cunoscți actori din lume și oamenii îl recunosc mai ales după felul în care arată. Ben Affleck a devenit cunoscut la nivel mondial, însă nu mulți oameni știu că actorul are o fiică superbă, care a devenit virală pe Internet. Violet Affleck are 17 ani și este copilul actorului cu Jennifer Garner, de care a divorțat în anul 2018, scrie spynews.ro

Fanii lui Ben Affleck au fost de-a dreptul șocați când au văzut imaginile cu Violet Affleck. Chiar dacă este de o frumusețe răpitoare, nu doar asta le-a atras atenția oamenilor. Fiica actorului seamănă perfect cu mama ei, Jennifer Garner. Mulți au numit-o copia fidelă a ei și au fost surprinși de trăsăturile de o asemănare izbitoare între cele două

De ce fiica lui Ben Affleck a pus pe jar Internetul. Imagini virale cu ea / FOTO

Chiar dacă tatăl ei s-a împăcat, iar ulterior căsătorit cu Jennifer Lopez, Violet Affleck pare că are o relație bună cu mama ei vitregă. Aceștia au fost văzuți împreună la un eveniment în Hamptons, unde s-au afișat împreună.

Violet Affleck is Jennifer Garner's twin at Michael Rubin's white party

Acela a fost momentul în care fanii actorului au fost surprinși de cât de mult seamănă Violet Affleck cu mama ei. Fotografiile cu cei trei au devenit virale și au ”împânzit” Internetul cu postări în care oamenii au exprimat acest lucru.

Ben Affleck and Jennifer Garner's Daughter Violet Affleck Looks Identical  to Her Mom | Teen Vogue

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au mutat în casă nouă

Ben Affleck și Jennifer Lopez au trecut la o nouă etapă importantă a relației lor, după ce și-au cumpărat o casă nouă. Cei doi nu s-au uitat la bani și au plătit nu mai puțin de 61 milioane de dolari pentru o vilă impresionantă.

Locuința celor doi este situață în Beverly Hills și are 12 dormitoare, are o piscină uriașă și o mulțime de facilități la care alți oameni doar visează. Imaginile cu locuința celor doi au ajuns virale pe Internet, iar fanii au fost încântați de achiziția spectaculoasă a celor doi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89948606491089