Iulie 13, 2023
Cum arată inelul de logodnă de 600.000 de euro al Georginei, iubita lui Cristiano Ronaldo! E din aur încrustat cu diamante
Georgina Rodriguez și-a etalat inelul de logodnă în valoare de peste 600.000 de euro, oferit de Cristiano Ronaldo anul trecut

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, a depășit de multă vreme imaginea de Cenușăreasă cu care a cucerit întreg mapamondul. Acum, frumoasa argentiniancă este o adevărată regină, plină de opulență și de stil.

La toată imaginea Georginei întregul aport îl are Cristiano Ronaldo, care i-a pus, practic, lumea la picioare.

Frumoasa femeie poartă numai haine scumpe, este deja imaginea unei celebre case de modă din Spania, bijuteriile de pe mână au prețuri uimitoare, nu mai vorbim de accesorii sau de încălțăminte.

În plus, locurile pe care le frecventează, toate foarte scumpe, întregesc imaginea unei vieți perfecte.

 

Inelul de logodnă al Georginei costă 600.000 de euro

Mai mult, iubirea pe care i-o poartă Cristiano este și ea una perfecta, în viziunea ei. E normal ca Georgina să gândească așa, în condițiile în care celebrul fotbalist a cheltuit o adevărată avere doar pe inelul de logodnă, din aur încrustat cu diamante.

Cristiano Ronaldo and Rodriguez's N1.3b jewellery Including his Watch -  SportsBrief.com

Georgina și-a arătat bijuteria de pe deget în vacanţa din Sardinia, unde cei doi îşi petrec zilele pe un iaht de peste şase milioane de euro, deţinut de starul lusitan.

Incredibil cum arată inelul de logodnă de 600.000 de euro al  Georginei, iubita lui Cristiano Ronaldo! E din aur încrustat cu diamante

Logodnica lui Cristiano Ronaldo apare într-un bikini de culoare neagră şi îşi etalează, de asemenea, inelul de logodnă, pe care, conform jurnaliştilor de la tabloidul The Sun, CR7 a cheltuit peste 600.000 de euro.

Georgina Rodriguez shows off diamond ring at Cristiano Ronaldo's Al-Nassr  unveiling in Riyadh | Daily Mail Online

Imagini fabuloase cu Cristiano Ronaldo și Georgina de pe iahtul de 6. 5 milioane de dolari și…un sărut de milioane de like-uri

În vacanța de pe iaht, Georgina a dorit să le închidă și gura cârcotașilor care au susțin tot anul că relația dintre ea și Cristiano Ronaldo nu ar fi una prea grozavă.

Drept dovadă a prezentat câteva poze în care ea și celebrul iubit sunt foarte apropiați, foarte romantici și chiar se sărută ca doi îndrăgostiți la apusul soarelui.

”Cris e totul pentru mine. E cald, e blând, e înțelegător și iubitor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a adus în viața mea. Nu contează lucrurile materiale, ci dragostea noastră, copiii noștri și suportul pe care ni-l oferim reciproc”,  a spus Georgina Rodriguez în serialul ei de pe Netflix.

Incredibil cum arată inelul de logodnă de 600.000 de euro al  Georginei, iubita lui Cristiano Ronaldo! E din aur încrustat cu diamante

Georgina Rodriguez este împreună cu Cristiano Ronaldo de șapte ani

Cristino Ronaldo și Georgina formează un cuplu din 2016, după ce s-au întâlnit, din întâmplare, în perioada în care ea lucra în boutique de lux din Madrid. A fost o dragoste la prima vedere, care, în timp, s-a transformat într-o mare iubire.

"Când l-am văzut, mi s-a părut atât de minunat încât mi-a fost rușine să mă uit la el.

Să zicem că am simțit fluturi în stomac.

Prima întâlnire a fost când lucram la Gucci, ca asistent de vânzări. După câteva zile ne-am revăzut la un eveniment. Atunci am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, a fost dragoste la prima vedere" ,  a dezvăluit Georgina Rodriguez, în realityshow-ul ei de pe Netflix.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82975745201111