August 01, 2023
Cine l-a supărat pe Fuego: „Mă întristează nesimțirea, infatuarea și indiferența!”
Fire sensibilă, Fuego (46 de ani) pune la suflet toate răutățile. Deși are o viață frumoasă și lipsită de griji, muncește mult și are evenimente pe bandă rulantă în toată țara, există totuși ceva ce îl supără și deranjează totodată pe îndrăgitul artist.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fuego este deranjat de gura lumii.

Mai pic pe gânduri din când în când! Nu e totul roz și bun pe lume și am și eu, ca și voi bănuiesc, momente mai puțin fericite! Mă gândesc că viața e totuși un drum atât de scurt, cu puțini kilometri, pe care-i facem deseori pe jos, mult prea repede!

Mă întristează răutatea unora, ușurința de a spune tot ce gândesc, fără noimă! Mă întristează și nesimțirea, infatuarea și indiferența! Dar astea-s doar ale mele și încerc să văd și partea bună din oameni, pentru că altminteri m-aș închide în casă definitiv! Azi ne vedem la TVR 2, de la 15.00, iar pe 4 august, în Piața Mare din Sibiu, cu un superb și atipic concert!”, le-a povestit Paul Surugiu celor care îl urmăresc pe social media, scrie click.ro

Fuego a reinventat emisiunea ”Drag de România mea”. Regal la TVR 2 – Rețete  și vedete

Face oamenii fericiți cu muzica lui

Oriunde merge, Fuego nu poate trece neobservat pentru că muzica lui cucerește inimile oamenilor.

Sunt mereu pe drumurile patriei! Cumva, mare parte din viață mi-am petrecut-o încercând să ajung dintr-un loc în altul, pentru a face oamenii fericiți! Uneori e mai complicat, sunt distanțe lungi, dar încerc mereu să fac ceva util și să fac timpul să treacă cu folos! Am străbătut milioane de kilometri în acești ani și nu-mi pare rău, pentru că atunci când am momente mai puțin fericite și trag o linie, am satisfacția că nu au fost în van și că rămâne ceva în urma mea!

Cunosc fiecare colțișor al acestei țări, fiecare groapă și denivelare, dar parcă dacă aș sta acasă mai mult timp, tare m-aș plictisi!” a mai povestit artistul care a descris apoi cum arată o zi din viața sa. “E greu să descriu o zi din viața mea! În primul rând, nu e niciuna la fel. Nu trăiesc în rutină, fug de asta și tot asta mă ține și în priză. Dacă e zi cu evenimente, lucrurile sunt clare. Străbat șoselele patriei ca să ajung acolo unde sunt chemat să cânt și apoi revin în București.

Pe drum, rezolv alte lucruri, dau telefoane, scriu, postez, fac lucruri utile, ca să nu treacă timpul. Dacă e zi fără eveniment, îmi pun ordine în treburi casnice, pun la punct noi detalii, fac munca de birou, permanent, contracte, legături cu partea de contabilitate, mereu țin totul în frâu.

Apoi încerc să lucrez puțin pentru proiectele noi, fac repertoriu, repetiții, caut, merg la piață, la cumpărături, mai pictez din când în când, încerc să mă și odihnesc, mă uit la un film sau citesc ceva și dacă mai rămâne ceva timp, să mă văd și cu prieteni apropiați, care-și doresc tare să mai stăm de povești. Sunt un om agitat, duc o viață pe fugă, frumoasă, dar nu strălucitoare, muncesc, am satisfacții, realizări, dar toate cu efort și cu multă trudă, de care sunt tare mândru. Sunt un om simplu!”, au fost mărturisirile lui Fuego din aceste zile. 

Ironizat in Romania, Fuego a fost declarat „Artistul Poporului” in  Republica Moldova! - ADPM



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88778853416443