August 11, 2023
Cine este designerul român care o îmbracă pe Beyonce. Are numai 24 de ani, dar creațiile sale sunt fabuloase
Un designer din România o îmbracă pe Beyonce! Tânărul de doar 24 de ani a reușit să o cucerească pe artistă prin ținutele pe care le creează, motiv pentru care Beyonce a purtat pe scenă două ținute superbe create de el. În povestea de viață a tânărului se regăsesc mulți români.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit unui reportaj realizat de DIGI24, Cosmin Diaconu, căci așa îl cheamă, a crescut în Valea Seacă, un sat din Bacău. Acesta mai are un frate un frate geamăn și unul mai mare, care însă o perioadă au crescut departe de părinții lor, aceștia fiind la muncă în Italia. Au rămas în grijă bunicilor, iar după o vreme s-au reunit. Au locuit 8 ani de zile în Italia, dar o problemă de sănătate a mamei i-a făcut să revină acasă. Cum posibilitățile financiare erau reduse, băiatul n-a putut urma liceul la oraș, așa că a mers la cel din comun. După studii, a plecat la muncă în Anglia, unde, pentru a face bani, a muncit prin depozite și fabrici. Totuși, visul său era să devină designer vestimentar, așa că și-a depus dosarul la Cambridge, unde a terminat primul, cu cea mai mare notă din clasă, scrie click.ro

Designerul român care o îmbracă pe Beyonce

După ce a terminat facultatea, ținutele sale au ajuns la Fashion Week, iar de acolo soarta i-a surâs și mai tare: s-a angajat la o compania din idustrie care creează ținute pentru artiști. Acum iată că recent, celebra Beyonce a purtat pe scenă, în fața a mii de oameni, două creații de-ale tânărului. Una dintre ele este de inspirație militară și a făcut furori la concertul susținut de vedeta internațională recent, la Wasinghton DC.

Beyoncé Performs 'Formation' And 'Black Parade' In Custom Camo Ivy Park In  The Perfect Start To Her North American Tour | Essence

Pe scenă alături de Beyonce a urcat și fiica sa, Blue Ivy (11 ani), care a însoțit-o pe mama sa de-a lungul turnelui „Renaissance”, și care a dansat alături de ea. 

HOME | Mysite

Pentru copiii care trec prin situații similare cu el, Cosmin a transmis un mesaj emoționant: „Ești o persoană care poate să facă lucruri minunate. Trebuie doar să crezi în tine.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95442056655884