Octombrie 13, 2022
Cine e cea mai frumoasă femeie din lume, potrivit unei formule matematice
Jodie Comer, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Killing Eve”, este cea mai frumoasă femeie din lume din punct de vedere matematic, a arătat un medic chirurg din Londra. Zendaya și Bella Hadid, care în urmă cu câțiva ani a ocupat primul loc în clasament, s-au aflat pe pozițiile doi și trei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Medicul chirurg Julian De Silva a analizat ochii, nasul, sprâncenele, buzele, urechile şi bărbia mai multor vedete, pentru a determina care dintre acestea se apropie cel mai mult de secţiunea de aur a frumuseții Phi.

Tehnica străveche datează din cele mai vechi timpuri și a fost folosită pentru a măsura perfecțiunea frumuseții fizice.

În topul clasamentului realizat de chirurgul Julian De Silva s-a aflat Jodie Comer, care a obținut un scort de 94,52%. Pe locul secund s-a clasat Zendaya, actrița în vârstă de 26 de ani, având un scor de 94,37%, iar pe cel de-al treilea s-a situat Bella Hadid, cu 94,35%.

În cadrul clasamentului au fost incluse și alte vedete de la Hollywood, printre care Beyonce, Ariana Grande, Kim Kardashian și starul din ”Squid Game”, HoYeon Jung.

Chirurgul De Silva a explicat că Jodie Comer a fost clar câștigătoare, întrucât a avut cel mai mare scor după ce i-au fost analizate mai multe elemente, precum buze, nas, sprâncene, ochi.

”A avut cel mai mare scor pentru poziționarea nasului și a buzelor, adică 98,7%, care e doar la 1,3% de scorul care indică perfecțiune”, a spus el, adăugând: ”Jodie a avut, de asemenea, cel mai bun scor pentru lățimea și lungimea nasului și a fost aproape în top și pentru forma buzelor și pentru poziția ochilor.”, a mai declarat chirurgul.

Pe locul al doilea s-a aflat Zendaya, celebra actriță care a obținut un scor uimitor pentru buze, și anume 99,5%. Ea a fost depunctată, însăpentru poziționarea nasului în raport cu buzele și pentru forma sprâncenelor.

 

Cum a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Formula matematică a fost utilizată inclusiv de arhitecți și de pictori celebri, precum Leonardo Da Vinci, în realizarea unor opere de artă.

Grecii antici considerau că estetica unui chip și a unui corp este determinată de proporții. Astfel, cu cât numărul rezultat din proporția trăsăturilor este mai apropiat de phi, cu o valoare de aproximativ 1,6180, cu atât chipul este mai plăcut din punct de vedere estetic. Formula matematică folosită este: (a+b)/ a = a/ b= φ (1,6180).

Killing Eve' star Jodie Comer to make West End debut - UPI.com

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87557697296143