Septembrie 22, 2023
Cindy Crawford, dezvăluiri despre căsnicia cu Richard Gere, la aproape 20 de ani de la divorț: „M-am schimbat de dragul lui!”
Cindy Crawford, considerată una dintre cele mai frumoase supermodele ale anilor '90, avea doar 22 de ani atunci când s-a căsătorit cu Richard Gere, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Acum, însă, ajunsă la 57 de ani, ea a vorbit despre mariajul cu acesta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 57 de ani, Crawford și-a amintit că s-a schimbat complet atunci când a început să iasă cu actorul din „Pretty Woman”, totul pentru că își dorea ca această relație să funcționeze.

Cindy Crawford 

În cadrul documentarului „The Supermodels”, în care apar și Naomi Campbell, Linda Evangelista și Christy Turlington, Crawford a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut când a acceptat să aibă o relație cu Richard Gere, ea mărturisind că a „împrumutat” din pasiunile lui, totul din încercarea de a se ridica la „înălțimea” lui, scrie peroz.ro

Cindy Crawford și Richard Gere 

Crawford, care era cu 17 ani mai tânără decât Richard Gere, acum în vârstă de 74 de ani, s-au căsătorit în 1991, după aproape trei ani de relație.

Potrivit acesteia, la momentul acela, ea nu a ales să-și dezvolte anumite pasiuni, ci le-a împrumutat pe ale lui Richard.

„La începutul relației, mai ales când ești cu o femeie tânără, se întâmplă lucruri de genul. Întrebi: „Îți place baseball?”, iar răspunsul este ”Da, îmi place”, a spus ea, oferind un alt exemplu: „Chiar ești interesată de budismul tibetan? S-ar putea să fiu, voi încerca”, a spus ea referindu-se la Gere, care este cunoscut pentru devotamentul arătat budismului.

Deși Cindy a părut să regrete rolul pasiv pe care l-a avut în căsnicia care s-a încheiat în 1995, ea consideră că faptul că se învârteau în cercuri diferite a reprezentat un ajutor pentru cariera ei, mai ales că, pe lângă prezentări de modă, ea a prins câteva colaborări ca prezentatoare TV, a apărut și în videoclipul lui George Michael - Freedom, dar și în cel al lui Jon Bon Jovi - Please Come Home For Christmas.

Cindy Crawford este căsătorită din 1998 cu Rande Gerber

Cindy Crawford, alături de soțul ei, Rande Gerber 

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au căsătorit la Ocean Club în Nassau, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 90 de invitați. Cei doi au avut o petrecere pe o plajă privată, la care s-au servit paste, fructe de mare, vită, dar și tort de morcovi, care este preferatul supermodelului.

Cindy și Rande au împreună doi copii, un băiat, Presley, de 22 de ani și o fiică, Kaia, în vârstă 20 de ani, care pare să calce pe urmele mamei ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1396019458771