Septembrie 08, 2023
Charlize Theron, seducătoare într-un top format numai din perle. Actrița a atras toate privirile
Charlize Theron a participat recent la un eveniment organizat cu ocazia inaugurării unui magazin de ceasuri de lux din New York, unde a strălucit, la propriu, într-o ținută elegantă și plină de senzualitate. Actrița din „Atomic Blonde” nu a fost scăpată din priviri nici de invitați, nici de fotoreporteri, care au surprins-o pe vedetă din toate unghiurile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița de la Hollywood a optat pentru o ținută formată dintr-o fustă lungă din mătase, pe care a asortat-o cu un blazer negru supradimensionat, însă piesa de rezistență a fost topul format exclusiv din perle, care i-a scos în evidență bustul generos. Charlize și-a completat look-ul cu accesorii argintii și un clutch negru din catifea, iar coafura și machiajul i-au dat un aer glam. 

Câștigătoare Oscarului, în vârstă de 48 de ani, a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu, înainte de a tăia panglica și a sărbători deschiderea magazinului de lux, scrie peroz.ro

Charlize Theron/ Profimedia 

Charlize Theron a profitat de moment și a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care își expune topul transparent în toată splendoarea sa. Actrița a strâns peste 160 de mii de aprecieri în doar opt ore, iar comentariile au curs lanț la postare. 

„Seara perlelor”, a scris actrița la descrierea imaginii postate pe contul său de Instagram. 

Social media: The 48-year-old actress shared her outfit that included a sleeveless sheer top made of pearls on Instagram for her roughly 7.5 million followers

„Superbă”/ „Minunată”/ „Ești extrem de frumoasă, Charlize”/ „O ținută reușită, care te-a avantajat”/ „Tu chiar știi cum să te îmbraci, sunt doar câteva din comentariile pe care vedeta le-a primit la postarea sa. 

A fost desemnată “cea mai sexy femeie în viață”, dar nu a avut noroc în dragoste

Este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, iar în urmă cu câțiva ani a fost chiar desemnată “cea mai sexy femeie în viață”. La 48 de ani, Charlize Theron este la fel de frumoasă ca întotdeauna și cu siguranță nu duce lipsa de pretendenți. În ciuda faptului că s-a zvonit că a avut mai mulți iubiți în ultimii, chiar și pe Brad Pitt, actrița a făcut lumină în ceea ce privește viața ei sentimentală.

Black heels: The actress wore black open-toed heels that matched her skirt and coat

Invitată în emisiunea lui Drew Barrymore, Charlize Theron a insistat că nu a avut niciun iubit de la Sean Penn. “Nu am mai ieșit cu nimeni de cinci ani”, a spus vedeta, care a mărturisit însă că e deschisă la propuneri, atunci când prietene ale ei îi sugerează un potențial partener. Deși nu exclude ideea unei viitoare relații, spune că un partener ar trebui să aibă ceva extrem de … special ca să fie eligibil. “Nu vă gândiți la prostii, e vorba de ceva special care să mă facă să îl accept în viața mea care este foarte bună în momentul ăsta. Nu accept nimic mai prejos. Vă spun sincer, nu mă simt singură”, a spus actrița.

Charlize Theron spune că îi ocupă destul de mult timp preocupările de mamă: aceasta are doi copii, în vârstă de 12 și 8 ani. “E foarte mult de muncă, dar chiar și după o zi epuizantă, când mă pun în pat, nu mi-aș dori că lucrurile să fi fost diferite”, a mărturisit Charlize Theron.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.7143754959106