Octombrie 09, 2024
Anne Hathaway și-a cerut scuze pentru comportamentul său din timpul unui interviu, la 12 ani după incident

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anne Hathaway și-a cerut scuze de la reporterul Kjersti Flaa pentru atitudinea sa nepotrivită în timpul unui interviu. Regretul vedetei a venit la 12 ani după acel moment.

Flaa a împărtășit pe pagina sa un fragment din interviul cu starul din „Diavolul se îmbracă de la Prada” din 2012. În material, Anne părea evident iritată și răspundea scurt și neprietenește la întrebări foarte simple. Interviul era dedicat promovării filmului „Mizerabilii”.

Jurnalista a fost surprinsă când, a doua zi după publicarea clipului de arhivă, a primit un e-mail de la Anne. Flaa a fost șocată de această întorsătură a evenimentelor.

„Nu m-am așteptat deloc să mă contacteze. Credeam că nici măcar nu va vedea acel video, dar se pare că l-a văzut”, a spus Flaa într-un clip postat pe rețelele sociale.

În mesajul lung, Hathaway și-a explicat comportamentul prin faptul că, la momentul interviului, trecea printr-o perioadă dificilă din viața sa. Jurnalista a refuzat să citeze din scrisoare, explicând că aceasta conținea detalii prea personale. Totuși, Kjersti Flaa i-a mulțumit actriței pentru gest și a subliniat că respectă profund oamenii care au puterea să își recunoască sincer greșelile și să își ceară scuze.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56937170028687