Octombrie 09, 2024
5 reguli pe care le au Kate și William pentru copiii lor. Ce au voie și ce nu au voie să facă Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Prințesa Kate are câteva reguli de parenting când vine vorba de copiii ei, chiar și în vacanțele școlare. Ce au voie și ce nu au voie să facă Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu mai e un secret pentru nimeni fapul că, ori de câte ori ies în public, toată atenția este îndreptată spre Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Micuții sunt extrem de bine educați.

Ce reguli au Kate și William pentru copiii lor

Un expret regal a declarat că Prințesa Kate știe foarte bine cum să îi crească pe copii. George, Charlotte și Louis sunt trei dintre cei mai cunoscuți copii din Marea Britanie, dar Kate și William sunt dornici ca ei să aibă o copilărie cât mai normală, scrie spynews.ro

„Ea a venit dintr-o casă de familie foarte, foarte stabilă și fericită, crescând cu sora ei Pippa și fratele James. Cred că a învățat multe de la mama ei și vrea să reproducă copilăria ei fericită pentru copiii ei.“, a declarat expertul regal Claudia Joseph, scrie thesun.co.uk.

În timp ce unii părinți își pedepsesc copiii, se spune că William și Kate nu fac acest lucru în casa lor din Windsor. Cei doi nu ar țipa la micuți nu îi hărțuiesc și sunt de părere că trebuie să le explice ce au făcut greșit și de ce trebuie să se comporte bine în public.

Legătura specială dintre Kate Middleton și Prințesa Charlotte strălucește în noul videoclip Prințul William, Prințul George, Prințul Louis

Potrivit expertului regal, Kate Middleton este un părinte „relaxat”, care se concentrează pe a se „distra și a se descărca în aer liber” cu copiii ei.

Prințesei de Wales îi place să se așeze la nivelul copiilor săi pentru a-i împăca dacă sunt supărați.

„O vezi adesea pe Kate ghemuindu-se la nivelul copiilor și privindu-i în ochi, ceea ce este important pentru a le explica ce au făcut greșit și pentru a-i asculta.“, a mai declarat expertul regal.

Prince William and Kate's 3 kids: What to know about George, Charlotte and  Louis - ABC News

Copiii cuplului Kate - William nu au voie să folosească iPad-urile

În ceea ce privește timpul petrecut în fața ecranului, Us Weekly a relatat cu câțiva ani în urmă că Ducele și Ducesa le-au interzis copiilor lor să folosească iPad-urile, preferând să promoveze în schimb jocul creativ și activitatea fizică. O sursă a dezvăluit: „Niciunuia dintre ei nu-i place ideea de a pune un iPad în fața copiilor”, subliniind că prințesa și William au convingeri puternice în valoarea jucăriilor, a aventurilor în aer liber și a cultivării unui spirit imaginativ, scrie sursa anterior menționată



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59173464775085