Octombrie 08, 2024
Nicoleta Nucă, cea mai mare frică legată de sarcină. Știe deja cum va arăta camera copilului

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Nucă, după despățirea de fostul logodnic și anularea nunții, și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. În plus, așa cum se zvonea, artista s-a mișcat repede după separare și este deja însărcinată cu actualul iubit, pe numele său Bogdan Anton. Cei doi au fost surprinși în timpul unei sesiuni de cumpărături pentru casă, iar acum artista ne-a dezvăluit că urmează să se mute împreună, transmite cancan.ro.

Ce temere are Nicoleta Nucă în privința viitorului copil: „Nimeni nu este pregătit să devină părinte”

Întrebată dacă este pregătită să devină mămică Nicoleta Nucă a spus: „Nu m-am gândit la tema asta. Cred că nimeni, niciodată nu este pregătit să devină părinte, nu primești un manual de instrucțiuni când te pregătești să devii părinte, să știi exact ce o să faci. Chiar nu știu, dar probabil când va fi momentul, o să învăț din mers ca toată lumea de pe pământul ăsta, iar cea mai mare temere legată de viitorul copil este societatea în care s-ar naște, care lasă de dorit”.

„Cred că am persoana potrivită alături, dar să vedem ce ne rezervă timpul. Totuși mi se pare că persoana potrivită poate să te schimbe în mod pozitiv foarte mult”, a mai adăugat artista.

Cum sau apropiat cei doi? Cine a făcut primul pas? 

„Eu sunt de modă veche în privința acestui lucru, respectiv aștept bărbatul să facă primul pas. Aici a fost mai atipic. Noi ne-am cunoscut în cadrul proiectului Shrek, am început să vorbim, dar prietenește cumva în primă fază, după care ne-am dat seama că suntem foarte asemănători în multe privințe și de acolo a plecat toată povestea asta”, a menționat Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă este tare fericită alături de Bogdan Antov, iubitul ei

Nicoleta Nucă și iubitul, împreună și acasă, și pe scenă: „Mă bucur de tot ce vine încet înspre mine”

„Abia aștept să mă bucur de tot ceea ce vine încet, încet înspre mine. O să urmeze și o piesă nouă, dar pe lângă asta, revenim cu musicalul Shrek în iarnă.

Mai mult, rmează să ne mutăm împreună și suntem la capitolul amenajarea casei, ce mobilă, ce decor, toate detaliile acestea importante. O să fie bej toată casa, fără albastru sau roz”, a menționat artista.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79433536529541