Octombrie 08, 2024
Tania Turtureanu și Damian Drăghici, colaborare inedită. Au lansat o piesă despre pasiuni ce lasă în urmă nostalgii adânci

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Damian Drăghici și Tania Turtureanu cântă despre pasiuni ce lasă în urmă nostalgii adânci. Noua melodie se numește "Te-am iubit" și vine acompaniată de un videoclip în regia Dariei Petrache, informează infomusic.ro

"Te-am iubit" este noua mea piesă alături de Tania Turtureanu, o piesa plină de emoție, care sper că v-a ajuns la suflet. O poți asculta acum pe toate platformele digitale", a declarat Damian Drăghici.

Aflată în plin avânt artistic, Tania Turtureanu vine din Republica Moldova, cucerind audiența cu piese precum "Ce frumos" și "Iubește-mă".

"Așa o colaborare frumoasă cu un artist deosebit pe care l-am admirat dintotdeauna - Damian Drăghici", a anunțat și Tania pe Facebook, invitându-și fanii să-i asculte colaborarea cu Damian.

Cine este Tania Turtureanu

Tania Turtureanu este o artistă din Republica Moldova care a cucerit publicul cu timbrul inedit al vocii sale și versurile care mângâie, dar și dojenesc, lăsând emoția să ajungă nefiltrată la public.

Tania a debutat în lumea muzicii cu o serie de interpretări care au pus în valoare nu doar calitățile vocale, ci și o abilitate rară de a aborda o gamă largă de genuri muzicale. Fie că interpretează piese pop, jazz, soul sau melodii tradiționale, artista reușește să ofere fiecărei melodii o notă personală, caracterizată de eleganță și autenticitate. Printre lansările recente se regăsesc melodii precum "Ce vrei", "Ce frumos" și "Iubește-mă", toate compuse de Tania. 

Anterior colaborării cu Tania Turtureanu, Damian a lansat piesa "Lasă-mă", împreună cu David Ciente și Roxen. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76478147506714