Octombrie 26, 2023
Andreea Bănică îi închide gura Danei Budeanu, cea care a criticat femeile care mănâncă ceapă și usturoi: „Duceți-vă în munți!”
Dana Budeanu a intrat în atenția Andreei Bănică la ceva timp după ce a măturat pe jos cu femeile care mănâncă ceapă și usturoi. Din punctul de vedere al designerului, acest lucru știrbește din feminitatea lor, însă nu toată lumea împărtășește aceeași opinie cu ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, Andreea Bălan a ironizat un clip videi de-ale Danei Budeanu, după ce a spus că femeile care mănânâcă usturoi ar trebui să plece în munți, scrie click.ro

Dana Budeanu: „Ai mâncat ceapă și usturoi? Dormi la mă-ta!”

Vedeta a intrat în atenția internauților acum ani în urmă, când i-a criticat aspru pe cei care nu țin cont de anumite reguli de bun simț și bune maniere. A avut ceva de spus și la adresa femeilor care consumă ceapă și usturoi:

„Tu ca femeie...tu nu ai cum să mănânci ceapă și usturoi. Nu există. Nu ești femeie. Ceapă și usturoi? Ce-i aia? Bă, femeile care mănâncă mujdei și maioneză. Înnebunesc! Cartofi cu mujdei? Băi, fii atentă! Asta este o chestie pe care o fac...deci tu te-ai hotărât să mănânci asta? Gata! Ți-ai anunțat familia: „îți iei trei zile libere, pleci unde în munți.”, a spus Dana Budeanu, despre femeile care mănâncă ceapă și usturoi. 

La rândul ei, Andreea Bălan nu s-a lăsat mai prejos și a oferit o reacție de-a dreptul amuzantă. Nu a avut nicio problemă să o confrunte pe vedetă cu părerea ei: 

„Ce crezi? Viața mea este usturoiul. Ce mă fac? Sau toți...nu trebuie să îi anunț! Noah seamănă cu mine. Care mai mănâncă cartofi cu usturoi, duceți-vă în munți”, a scris ironic Andreea Bănică. 

Postarea Andreei Bănică / foto: Captură Facebook 

Creatoarea de modă nu s-a oprit aici și a avut un alt mesaj atât la adresa femeilor, cât și al bărbaților: 

„Ai mâncat ceapă și usturoi? Dormi la mă-ta! Nu există așa ceva! La mă-te sau pe balcon, suni un prieten, dormi în mașină. Ce mă? Vii acasă să puți la usturoi? Nu există așa ceva! Cum adică? Rămâi acolo unde ai mâncat. Să facă primăria 2-3 stabilimente în containere, și ăștia care mănâncă usturoi și ceapă dorm acolo o noapte. Bă pe voi vă deranjează când pute cineva a ceapă? Da! Și atunci, de ce mâncați? Nu te gândești că puți lângă aia în pat a ceapă?”, a fost părerea Danei Budeanu. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0729768276215