Februarie 26, 2024
Andra a răbufnit la Românii au talent. A vorbit despre kilograme în plus: "Am o burtică de pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele”
Andra, lecție de asumare și de sinceritate, chiar de la masa juriului, în fața a milioane de telespectatori ai emisiunii Românii au talent. Solista tocmai a cucerit și mai mult inimile româncelor, după ce a vorbit deschis despre greutatea sa, despre complexe și acceptare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. În primă fază, am fost complexată de acest lucru, ba mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică de pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă!”, a spus Andra Măruță, la masa juriului, la „Românii au talent”, după ce tocmai a asistat la un număr de dans care vorbea despre acceptarea corpului așa cum e el, scrie libertateapentrufemei.ro

Solista a explicat că unul din motivele pentru care nu a reușit să slăbească până acum a fost blocajul cauzat chiar faptul că nu își accepta trupul.

andra-romanii-au-talent-1 

andra-romanii-au-talent-3

În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere –  că aia e slabă, că aia e slabă, nu… (…) Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam trei chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine”, a mai punctat Andra.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.1495866775513