Ianuarie 29, 2024
Andie MacDowell a decis sa nu-si mai ascunda parul alb, chiar daca managerii ei nu au fost de acord
Actrita in varsta de 65 de ani a spus ca nu s-a simtit niciodata mai puternica decat atunci cand a refuzat sa-si mai vopseasca parul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

In perioada de izolare din timpul pandemiei de Covid-19 Andie MacDowell a renuntat sa-si vopseasca parul. Managerii sai, insa, nu au fost de acord cu ideea, scrie People.

„In timpul carantinei, am avut mult timp liber si am devenit obsedata de Jack Martin, care se ocupa de parul lui Jane Fonda. I-am trimis niste poze si i-am spus ‘Hei, vreau sa fac asta’. Tot atunci am primit un contract si a trebuit sa ma hotarasc repede ce sa fac. Managerii mei mi-au zis ‘Nu-i momentul'”, a dezvaluit vedeta intr-un interviu publicat de Vogue, scrie andreearaicu.ro

Cum copiii sai – Justin Qualley (35 de ani), Rainey Qualley (31 de ani) si Margaret Qualley (26 de ani), ii tot spuneau cat de bine arata cu parul ei argintiu, Andie a decis sa-si pastreze look-ul natural si sa-i transmita echipei sale ca asa ramane.

Welche frechen Frisuren für Damen mit grauen Haaren ab 60 sind gerade ...

„Am spus ‘cred ca gresiti, o sa fiu mai puternica daca ma accept asa cum sunt. E momentul, pentru ca am 65 de ani. Daca n-o fac acum, n-o sa am sansa de a mai fi carunta. Intotdeauna mi-am dorit sa am parul ca sarea si piperul!'”, a povestit ea.

Cu acest look, purtatorul de cuvant al L’Oréal Paris o compara in gluma cu George Clooney. „Pentru ca de ce nu? Tot spuneam ca acum e momentul pentru mine, personal, sa fac aceasta tranzitie fiindca am simtit ca se potriveste cu personalitatea mea si cu cine sunt”, a explicat actrita americana.

Vedeta a subliniat cat de mult a ajutat-o aceasta decizie sa se simta mai puternica

„Am simtit cumva ca arat mai tanara fiindca arat mai naturala. Ca nu incerc sa ascund ceva. Cred ca aceasta este o miscare a puterii si asta am tinut sa le spun managerilor. Este exact ce trebuie sa fac.”

El truco de peinado con el que las actrices parecen más jóvenes sin ...

„La inceput am fost foarte precauta. Si odata ce am facut-o, mi-a fost foarte clar ca instinctele mele erau corecte, fiindca nu m-am simtit niciodata mai puternica. M-am simtit mai cinstita. Am simtit ca nu ma prefac”, a continuat ea.

La inceputul acestei luni, MacDowell a spus pentru People ca trecerea de la anii in care si-a vopsit parul la salon la look-ul complet natural i-a a afectat de fapt buclele ei naturale. „Din cauza argintiului, parul a devenit un pic mai uscat. Textura a devenit un pic mai sarmoasa”, a dezvaluit ea.

Tendencias de mechas 2023 para mujeres 50+ en verano: 10 tipos que ...

Insa actrita isi accepta toate schimbarile. „Ma simt confortabil. Imi place de mine. Aici ajungi cand esti de varsta mea. Nu sunt ingrijorata sa tin totul sub control. Am subliniat spiritul liber. Am mers pe asta”, a punctat actrita.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.641494512558