Aprilie 18, 2024
„Am spus da” Mădălina Ghenea, în rochie de mireasă, și-a surprins fanii
Mădălina Ghenea și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu ultimele imagini postate pe Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mădălina Ghenea, cunoscută atât ca actriță, cât și ca model, a atras atenția la nivel global prin succesul său în cariera desfășurată în Italia, unde a avut roluri semnificative în diverse producții și a colaborat cu diferite branduri. În vârstă de 36 de ani, Mădălina Ghenea este recunoscută ca fiind una dintre cele mai talentate actrițe din Italia, scrie elle.ro

Vedeta a părăsit România în urmă cu ceva ani și s-a stabilit în Italia, unde locuiește alături de fiica sa, Charlotte. De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea și-a consolidat reputația ca un nume de referință în industria filmului italian și a devenit cunoscută la nivel internațional.

Mădălina Ghenea postează adesea imagini în mediul online de la campaniile publicitare pe care le realizează din diverse colțuri ale lumii. De această dată, actrița și-a surprins publicul cu imagini inedite de la o ședință foto, fiind fotografiată într-o ipostază neașteptată.

Îmbrăcată într-o rochie albă superbă și cu un voal așezat atent în părul său, Mădălina Ghenea s-a afișat în ipostaza de mireasă. Modelul le-a oferit internauților o privire de ansamblu asupra campaniei pe care o realiza împreună cu un fotograf. Aceasta a făcut și o glumă, susținând că a spus marele da, însă se referea la munca sa.

„Am spus ‘da'”, a scris Mădălina Ghenea pe o fotografie postată la InstaStory. „Muncii”, a continuat ea.

 

 

Mădălina Ghenea are toate motivele să fie mândră de cariera ei în actorie, care este în plină ascensiune. Actrița a acceptat cu brațele deschise un nou proiect de anvergură. 

Screenshot 2024-04-17 at 17.43.25

Actrița va juca într-un film de acțiune și aventură

Variety a anunțat recent faptul că Mădălina Ghenea a fost distribuită într-o franciză de acțiune și aventură, fiind vorba despre The Lost Book of Creation. Proiectul este plănuit să fie compus din trei filme, iar prima peliculă este regizată de Roel Reine și scenariul este semnat de Matt Hookings, care va avea și rolul principal. Publicația mai notează că Mădălina Ghenea va mai juca alături de Bobby Lee și Eddie ‘The Beast Hall.

Screenshot 2024-04-17 at 17.43.34

Filmul îi va surprinde pe arheologul Slade, jucat de Matt Hookings, și arheoloaga Eve, interpretată de Mădălina Ghenea, care sunt pe urmele Cărții Creației, care ar deține secretele universului, precum și răspunsuri cu privire la întrebări și curiozități legate de existența omenirii.

Filmările de la The Lost Book of Creation vor avea loc în Malta și în toată Europa și Orientul Mijlocul la sfârșitul verii.

Screenshot 2024-04-17 at 17.44.25

Matt Hookings, scenaristul proiectului și cel care va interpreta unul dintre rolurile principale, a vorbit despre această franciză.

„Sunt mai mult decât entuziasmat că vom reuși să aducem la viață prima parte a acestei francize, cu o echipă incredibilă, atât distribuția, cât și creativii din spatele camerei. The Lost Book of Creation este un omagiu pe care îl aduc filmelor clasice de aventură pe care ni le amintim și le iubim cu toții. Scenariul este plin de adrenalină, acțiune și iubire”, a spus Matt Hookings, conform Variety. 

Roel Reine a regizat numeroase producții, printre care Line of FireMichiel de RuyterHaloFistful of Vengeance și Redbad.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.7470650672913