Februarie 09, 2017
Află care sunt top 5 interpreți burlaci din Moldova!
Toți știu cât de frumoase sunt femeile din Moldova, frumusețea lor este răspândită peste tot în lume. Însă ar fi bine de știut că și bărbații moldoveni sunt arătoși și fermecători. AQUARELLE vă prezintă în continuare top 5 cei mai râvniți interpreți burlaci din Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Ionel Istrati, interpret și compozitor, devine cunoscut în toată țara după ce a participat în cadrul show-ului televizat „Fabrica de staruri 2”. Una dintre cele mai cunoscute piese interpretate de acesta este „Te iubesc” lansată în 2010 iar mai nou, lună întreagă nu ancetează vâlva în jurul noului clip «Кто я есть». În doar zece zile acesta a acumulat peste 1 000 000 de vizualizări în canalul din youtube al interpretului!

2. Dan Balan este interpretul, compozitor, producător, instrumentist și textier. Este primul și unicul artist din Republica Moldova nominalizat la premiul Grammy. Este fondatorul formației O-Zone de asemenea, este autorul şi producătorul hitului mondial „Dragostea din tei” situat în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări, vândut în mai mult de 12 milioane de copii pe tot mapamondul.

3. Cătălin Josan este un interpret din Moldova, câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs „Megastar”. Cătălin este primul artist care a semnat un contract cu cea mai mare casă de discuri din România „Universal Music România”

4. Dima Trofim este membrul trupei „Lala-Band”. A participat în 2008-2009 la „Fabrica de Staruri” ediția 1 din Republica Moldova, plasându-se printre finaliști. Actor în serialul ''Pariu cu Viata'' și dansator la emisiunea „Dansez pentru Tine”. 

5. Sârbu Igor este membrul formației „Akord”. Formația își începe activitatea la 4 decembrie 2006, pe scena Palatului Naţional, în cadrul concertului Potcoava de Aur 2006. Trupa se face cunoscută în 2010, când lansează pe piața muzicală piesa „Mă doare”, care a devenit hit și s-a menținut mult timp în topurile muzicale la TV și Radio.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85858964920044