Iunie 05, 2024
Adrian Minune și-a început cariera la vârsta de 6 ani: „Am fost un copil care și-a crescut părinții”
Acum probabil că nu e artist din branșa sa care să-l întreacă atunci când vine vorba de talent, dar și bani. Însă nu a fost simplu să ajungă aici. A pornit de jos și a avut mult de urcat până să-și facă un nume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adrian Minune a povestit recent cum a fost copilăria sa, pentru care nimeni nu l-ar invidia.

Chiar dacă acum e mai mult decât prosper, în copilărie nu i-a fost deloc simplu, a mărturisit el. S-a confruntat cu multe lipsuri, de foarte mic, dar s-a călit. În final, a ajuns, și asta de copil, să-și țină el părinții. Practic, el și-a crescut părinții și nu invers, a povestit artistul în podcastul lui Bursucu,    

La doi ani după ce tatăl său a plecat din viața sa, micul Adi s-a apucat de cântat, la numai 6 ani. Rolurile în familie s-au schimbat, chiar dacă era doar un copil.

a-avut-o-cpilarie-plina-de-lipsuri-dar-nu-era-constient-de-ele

”Mi-a plăcut viața la țarăm pentru că oamenii trăiesc altfel viața acolo. Era mai libertină, eu am locuit unde a locuit mama. Strictul necesar să zic că l-am avut, dar la părinții mamei, la bunicii din partea tatălui, am fost amărât. De moș Nicular nu a venit și cu cămașă, doar cu ciorăpei.

La 6 ani eu am început să fac bani și să fiu Moș Crăciun. Eu am fost un copil care și-a crescut părinții, foarte greu.

Înainte să mă apuc de cântat, eu am găsit 10 lei și am luat pâine, nu mi-am luat mie nimic”, a declarat Adrian Minune, acum în vârstă de 49 de ani, tată de trei ori și chiar bunic.

adi-minune-nu-a-avut-nici-biberon-ci-copilarie

Nici biberon nu a avut când era copil. Ce folosea în loc

Chiar dacă spune că a avut o viață din care nu lipsea strictul necesar, adevărul e că, în copilărie, Adi Minune nici biberon nu avea. Mama sa a improvizat un așa-zis biberon cu cea avea la îndemână, prin casă.

”Eu, la 6 ani, îmi luam singur bidonașul de 5 litri și mergeam să stau la coadă la gaz, ca să se încălzească mama. De sus am avut instinctul acesta.

Mama s-a recăsătorit când eu aveam 6 ani, lumea nu știe că eu și fratele meu nu suntem frați și de tată. Noi suntem un aluat în care ne iubim mai mult ca frații, el l-am crescut pe el, iar el acum mă crește pe mine. Este 10 ani diferență între noi.

Nu am avut biberon când eram mic, aveam un colț de cârpă cu zahăr și cu apă, din care sugeam așa până când se albea”, a mai povestit artistul în podcastul lui Bursucu.

Stream Baiatul meu by Adrian Minune | Listen online for free on SoundCloud

Câte clase are Adrian Minune. Nu are nici măcar o oră de canto!

Adrian Minune, care recunoaște că nu are decât 10 clase și nicio oră de canto la activ, își amintește nu cu mare veselie despre începuturi. A făcut multe sacrificii și a cântat în condiții greu de imaginat, mai ales dacă te gândești că era doar un copil de 6 ani.

”Eu m-am ridicat extrem de greu, cântam prin grajduri, cântam câte trei zile, eu eram copil și toate astea m-au marcat. De asta mă mențin de atâta timp și țin steagul sus. Îmi doresc să-i țin și pe ai mei și Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată și atunci mi-a dat, când nu am avut”, mai spune el.

Întrebat dacă are Conservatorul făcut sau vreo diplomă, Adi Minune a replicat: ”Eu am atestat, pentru că altfel nu puteam să profesez, sunt liber profesionist, și așa am fost înzestrat. Nu am studiat absolut deloc. Am calitățile mele vocale. Nu am făcut ore de canto. Am studiat clapele, pianul și acordeonul. Dar am lăsat acordeonul și am rămas doar cu vocea. Și așa am dezvoltat chestia asta, să cânt la microfon fără instrument. Sunt foarte mulțumit de mine”, a mai spus artistul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8420684337616