Iulie 05, 2024
Actrița Vanessa Hudgens a devenit pentru prima oară mamă! Primele imagini cu bebelușul

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Vanessa Hudgens, în vârstă de 35 de ani, a devenit mamă pentru prima dată, conform presei americane. Vedeta este căsătorită cu jucătorul de baseball Cole Tucker din decembrie 2023. Cuplul a fost văzut ieșind din spitalul Santa Monica pe 3 iulie, dar Vanessa nu a dezvăluit încă data exactă a nașterii, sexul sau numele bebelușului. Coincidența face ca 3 iulie să fie și ziua de naștere a soțului ei.

Cu ocazia zilei de naștere a lui Cole, Vanessa Hudgens a postat un mesaj emoționant pe Instagram: „La mulți ani, bucata mea de rai. Faci lumea un loc mai bun doar fiind tu însuți”, a scris actrița.

Anunțul sarcinii a fost făcut într-un mod special, Vanessa dezvăluindu-și burtica pe covorul roșu la Premiile Oscar, unde a purtat o rochie lungă ce îi punea în evidență sarcina.

vanessa hudgens

Vanessa Hudgens a devenit faimoasă după ce a interpretat-o pe Gabriella Montez în seria High School Musical (2006–2008). De asemenea, a lansat două albume muzicale: V (2006) și Identified (2008).

Actrița a avut o relație de opt ani cu Austin Butler, cunoscut pentru rolul său din filmul Elvis. În prezent, Austin este într-o relație cu Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford. Vanessa și Austin s-au despărțit în 2020.

Vanessa Hudgens and Cole Tucker with their baby 

Vanessa Hudgens and Cole Tucker with their baby 

Vanessa Hudgens and Cole Tucker



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0569589138031