Septembrie 05, 2022
A fost aplaudat 8 minute! Timothée Chalamet, cu spatele gol la Festivalul de Film de la Veneția
A primit cele mai îndelungate aplauze din istoria festivalului. Oare ținuta lui extravagantă să fi avut ceva de-a face cu asta?...

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânărul actor a fost aplaudat timp de 8,5 minute, la Festivalul de Film de la Veneția, un nou record în întreaga istorie a festivalului. Iar rolul său a fost de „canibal bisexual sexy” în filmul „Bones and All”.

În cursul serii de vineri, toată lumea a văzut roșu în fața ochilor pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Și asta pentru că Timothée, protagonistul filmului „Bones and All”, s-a prezentat în fața audienței într-o salopetă de mare efect, de culoarea sângelui și… cu spatele gol, care a atras privirile tuturor.

Ținuta lui Chalamet țintește tocmai către subiectul filmului care a primit cele mai îndelungate ovații în toată istoria festivalului – povestea de dragoste între doi canibali.  

În ciuda subiectului delicat al filmului, publicul prezent la premiera peliculei a… devorat fiecare secvență și apoi a aclamat timp de 8,5 minute în continuu prestația tuturor celor care au contribuit la realizarea lui.

Timothée s-a simțit în elementul lui în ținuta extravangantă purtată în Italia și toate blitzurile fotografilor au fost îndreptate spre el. Ca să vă convingeți că Chalamet a arătat demențial în salopeta sa roșie, lucioasă și cu spatele gol, urmăriți galeria foto cu instantaneele de la eveniment!

Timothée Chalamet 2 jpg

Timothée Chalamet colaj jpg

Timothée Chalamet 4 jpg

Timothée Chalamet 6 jpg

Timothée Chalamet 5 jpg

Timothée Chalamet 3 jpg

Timothée Chalamet 7 jpg

Timothée Chalamet 1 jpg

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73551034927368