Martie 05, 2019
Proprin V - remediu natural în lupta împotriva bolilor urogenitale
Bolile inflamatorii ale sistemului urogenital influențează negativ starea de sănătate, provocând organismului o serie de daune, afectând în mod semnificativ calitatea vieții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Formele severe de boală necesită intervenție chirurgicală. Pentru a nu recurge la măsuri extreme, alegeți medicamente eficiente pentru combaterea bolilor.

 

Proprin V – remediu pe bază de extracte din plante medicinale, care lecuiește eficient asemenea boli ale aparatului urogenital precum: adenomul de prostată, prostatita, cistita, dar şi alte afecțiuni inflamatorii ale aparatului urogenital.

În cazul adenomului de prostată tratamentul cu preparatul Proprin devine eficient la maxim, în special, dacă este urmat şi un regim alimentar corespunzător. În rezultatul tratamentului se restabileşte funcţia normală a prostatei, favorizând revenirea prostatei la dimensiunea normală, fiind înlăturată retenția urinară, totodată, restabilindu-se și funcția excretorie normală a rinichilor. În majoritatea cazurilor tratamentul cu Proprin V şi respectarea dietei speciale ajută la evitarea intervenției chirurgicale.

Proprin V conţine extracte din plante medicinale: ghimpe (scăiete, lat. Xanthium spinosum), flori de gălbenele, flori de urzică moartă, rădăcină de pir, tătăneasă (lat. Symphytum officinale) şi excipienți de comprimare. 

 

Cercetările de laborator au demonstrat eficienţa extractului din urzică ca fiind un remediu care fortifică imunitatea, mărind în mod substanţial numărul limfocitelor antitumorale.

Pentru obţinerea unui efect maxim, în perioada curei de tratament cu Proprin V, este recomandat să fie excluse din meniu mâncărurile prăjite, sărate, semifabricatele, produsele grase, condimentele, alimentele conservate, precum şi cele cu conţinut ridicat de tanin.

 

E necesar să fie urmat un regim alimentar echilibrat, bazat, în special, pe legume, fructe

şi lactate.

Cursul de tratament recomandabil: de la 30 până la 60 de zile.

 

 

Puteți procura Proprin V în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1829121112823