Septembrie 06, 2018
Produse de patiserie FURNAKI: Doar ingridiente naturale
Calitate, naturalețe și un gust formidabil - toate aste le veți găsi în produsele de pariserie FURNAKI.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brutăria de familie FURNAKI – sunt produse de panificație pentru cei care au grijă de sănătatea și frumusețea proprie. Toate rețetele Handmade bakery FURNAKI – este o combinație de ingrediente ecologice și naturale, ceea ce face ca fiecare produs să fie nu numai gustos, ci și util. Atenția deosebită la detalii, alegerea celor mai bune metode testate în timp și controlul personal al tuturor etapelor sunt principalele diferențe dintre o brutărie de familie și produsele de patiserie ale producătorilor care vizează producția în masă.
În compoziția produselor de patiserie FURNAKI intră doar produsele naturale: aluat viu, malț, miere, condimente, apă, semințe de in, susan, amarant, floarea-soarelui etc.

Pentru gătirea pâinei și chiflelor, este folosită făină de grâu sau de secară, tărâțe măcinate sau tocate. Toată pâinea de la Handmade bakery FURNAKI este nedospită. Pentru cei care doresc să se răsfețe cu ceva special, FURNAKI oferă mai multe opțiuni dulci din care puteți alege: desert cu crema de lapte, biscuiți cu portocale cu nuci, biscuiți cu migdale, tort de ciocolată.

Ca și întreaga producție FURNAKI, dulciurile sunt preparate numai din ingrediente naturale, fără coloranți și agenți de îmbunătățire a aromelor.

068 131 717, 079 912 720
www.furnaki.md
furnaki.bakery@gmail.com
FB: Furnaki Bakery

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna septembrie 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0457985401154