Mai 10, 2024
A fost scos la licitație șervețelul pe care Messi a semnat primul său contract cu Barcelona, când avea 13 ani. Suma colosală cu care se vinde
Șervețelul care a dat startul carierei unuia dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile a fost scos la licitație ieri. Hârtia inscripționată cu promisiunea unui contract între Lionel Messi, în vârstă de 13 ani, și FC Barcelona, se vinde cu o sumă colosală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Șervețelul pe care a fost semnat contractul între Lionel Messi, în vârstă de 13 ani, și FC Barcelona, a fost scos la licitație. Aceasta a fost prima ofertă scrisă pe care tânărul a primit-o și care avea să-i schimbe viața.

Șervețelul pe care Messi a semnat primul său contract cu Barcelona, când avea 13 ani, a fost expus la Bonhams New York între 4 și 8 martie. Ieri, a fost scos la licitație, la Londra.

În prezent, acest lot este deținut de agentul argentinianului, Horacio Gaggioli, iar acum va fi scos la licitație online de Bonhams. În ultimele luni, contractul a fost scos la licitație la Paris, New York și Londra. Licitațiile vor avea loc în perioada 8-17 mai. Valoarea lotului este de 350 de mii de euro, scrie spynews.ro

servetel messi

"La Barcelona, la 14 decembrie 2000, în prezența domnului Mingelli și a domnului Horacio, Carles Rexach, secretarul tehnic al FC Barcelona, se angajează, pe răspunderea sa și contrar unor opinii contrare, să semneze cu jucătorul Lionel Messi în condițiile convenite", scrie pe șervețel.

Cum a ajuns Lionel Messi la Barcelona

Reamintim că Lionel Messi a ajuns inițial la Barcelona pentru un test de două săptămâni în septembrie 2000. Pe data de 17 septembrie, a mers pentru prima dată la Barcelona împreună cu tatăl său și a așteptat timp de două săptămâni o întâlnire cu directorul sportiv, Carles Rexach, care se afla într-o călătorie de afaceri la Sydney

lionel messi

Când Carles Rexach l-a văzut pe Messi jucând, a vrut imediat să semneze cu el, dar consiliul de administrație a ezitat, deoarece la acea vreme era foarte neobișnuit pentru cluburile europene să semneze cu jucători străini la o vârstă atât de fragedă.

Într-un final, directorul sportiv a convins conducerea Barcelonei să plătească pentru mutarea familiei lui Lionel Messi la Barcelona și pentru tratamentul său, care a fost destul de costisitor. Fără alte hârtii la îndemână, Carles Rexach a semnat contractul pe un șervețel de hârtie, scrie dailysports.com.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86763739585876